19 / 04 / 2024

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.



İstanbul’un kalbinde özel bir konuma sahip tarihi Bomonti semti, son yıllarda dünyaca ünlü markaların geliştirdiği konut projeleri ve Babylon, Bomonti Bira Fabrikası, Bomonti Ada, organik ve antika pazarıyla müziğin, sanatın, eğlencenin merkezi oldu. Gayrimenkul değerleme uzmanları yirmi beşe yakın yeni projenin yükseldiği, Taksim ve Nişantaşı’nın kesişim noktası Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor. Yenigün İnşaat imzalı The House Residence Bomonti’nin, Bomonti’nin merkezinde, semtin yeni konseptine uygun bir proje olması bekleniyor. The House Residence projesinde satışlar sürüyor. Son 30 dairesi satışta olan The House Residence’da, dairelerin uzun ve kısa dönem kiralamalarını FYP Proje Gelliştirme, The House Hotel Collection ve uluslararası işbirlikçileri ile bugünden planlanıyor. Projede zemin+2 kat The House Otel olarak hizmet verirken, üst katlarda konutlar yer alıyor.


The House Residence Bomonti’de; 2 farklı tasarım alternatifi ile özel olarak tasarlanmış apart daireler yer aldığını belirten şirket yetkileri, “The House Residence Bomonti; 44 ile 63 metrekare arasında değişen stüdyo, 92 ile 156 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 apart daire / penthouse daire alternatifleri ile bir otele gelir gibi, bavulunuzu alıp gelebilecek ve hemen yaşamaya başlayabileceksiniz. Konut, hotel, sosyal yaşam alanları, spor kulübü ve service ofis alanı ile bir yaşam merkezi olarak hayata geçen The House Residence, eğlence, yaşam, iş ve spor keyfini birlikte sunuyor. The House Residence Bomonti’de yatırım değerlendirmesi ve kiralama hizmetinin bugünden planlanıyor olması stüdyo ve 1+1 dairelere ilgiyi arttırdı” diye konuştu. Yetkililerin verdiği bilgiye göre The House Residence Bomonti; şehrin merkezinde, özel dizayn, modern tasarım mekanlarda, otel konforunda farklı bir yaşam; kişiye özel servis, yeme, içme, eğlence ve mutluluk vadediyor. Pramit Mimarlık tarafından tasarlanan The House Residence Bomonti’de; FYP Proje Geliştirme’nin planladığı konsept, iç dizayn ve peyzaj planlaması; Conran &Partners ve Hyland Edgar Driver işbirliği ile İngiliz tasarım anlayışının incelikleri, doğanın yeşili Bomonti’ye taşındı. Yetkililer projede tasarım yapılırken, öncelikle fiziksel olarak Bomonti, Bomonti Bira Fabrikası, iplik fabrikaları gibi özel yapıların mimarilerinin de incelendiğini ifade etti.


http://www.thehouseresidence.com/


Hürriyet A Plus Konut Projeleri Eki


Geri Dön