26 / 04 / 2024

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.



STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı. Büyükhanlı Kardeşler Grubu'nun yaptığı yatırımla, Asarlık Mevkii'nde açılan 84 odalı otel, şehir merkezine 5 dakika mesafede bulunuyor. 

Caresse Bodrum'da, aynı zamanda 64 ev de satışa sunuldu. 


12 AY HİZMET VERECEK 

Caresse, içindeki 3 plaj, 2 restoran ve Caresse Spa ile 12 ay hizmet verecek. Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı, "Caresse projesi için 4.5 yü süren bir inşaat dönemi oldu. Starwood Grubu üe 1.5 yüdır görüşüyoruz. 

W niyetiyle başladık. Onlar Caresse'e Luxury Collection markasının daha çok yakışacağım söyledüer. Starwood ile yaptığımız anlaşmanın en önemli tarafı rezidans bölümü için de Luxury Collection standartlarının geçerli olması. Böylece Lırnıry Collection, Florida ve Hawan'den soma ilk kez Türkiye'de bir konut projesine markasını vermiş oldu. Caresse için rezidanslar dahü 150 milyon dolarlık yatırım yaptık" dedi. Starwood Güney Avrupa Bölgesi'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Robert Koren de, Türkiye'nin artık bir keşif destinasyonu olduğunu belirterek, "İstanbul zaten ABD'li ve AB ülkelerinden gelen turistler tarafından keşfedümiş durumda. Şimdi sıra Bodrum gibi Türkiye'nin farklı bölgelerinde" dedi. Bodrum'a 25 mevsimsel uçuş, 10 da charter uçuşu bulunduğunu belirten Koren, şöyle konuştu: "Ulaşım kolaylığı çok önemli ve seyahat için yer belirlerken sizi önlere taşıyan bir etken. 3 önemli kritere baktık: Doğru ortak, doğru destinasyon, doğru marka. Büyükhanlı Kardeşler doğru ortak. Doğal bir lüks ortam sağlamışlar." 



Hürriyet


Geri Dön