29 / 03 / 2024

The Superior Suites satışa çıktı!

The Superior Suites satışa çıktı!

Firma: Ege Yapı

Proje: The Superior Suites,

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.



Uluslararası iş tecrübesiyle sürdürülebilir projelere imza atan Ege Yapı, yeni nesil kira garantili gayrimenkul yatırım modeli The Superior Suites Kordon İstanbul'u lansmana özel fiyatlarla satışa çıkardı.

The Superior Suites, satın alınan özel dekorasyonlu ünitelerin işletilmesi ile birlikte geleneksel gayrimenkul yatırımından çok daha fazla ve hızlı kazanç sağlıyor. Uzun ya da kısa süreli konaklama hizmetlerinin yanı sıra yeme-içme servisi, açık hava toplantı, etkinlik alanları ve çalışma alanları ile hizmet sağlayan profesyonel bir işletme modeli olan The Superior Suites'te tamamı balkonlu, özel mobilya tasarımlı süitleri yer alıyor.

The Superior Suites satışa çıktı!

Levent ve Maslak’ın yanı başında yükselen  The Superior Suites,  yapılan yatırımlarla 60 ay boyunca 9 bin TL boyunca kazanç sağlamayı garanti ediyor. Bölge ayrıca, yanı başında, çevresinde bulunan alışveriş merkezleri ve üniversiteler ile İstanbul’un en değerli merkezi noktalarından birinde eşsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı tip ve özelliklerde özel dekorasyonlu 3 süit seçeneği bulunan The Superior Suites lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Ege Yapı Finansmanıyla 40 ay vade imkanı sunulan projede; bankasız, faizsiz ve masrafsız yatırım fırsatı yer alıyor.  Ege Yapı  The Superior Suites fiyat kapsamında en düşük konut fiyat 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

https://www.egeyapi.com/


projeye sor



Geri Dön