27 / 04 / 2024

Tim Cook, Next Level AVM’de Apple ürünlerini teftiş etti!

Tim Cook, Next Level AVM’de Apple ürünlerini teftiş etti!

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek için Türkiye’ye gelen Apple CEO’su Tim Cook, Next Level AVM’deki Media Markt şubesine giderek Apple ürünlerini teftiş etti....




GEÇEN hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek için Türkiye’ye gelen Apple CEO’su Tim Cook, teknoloji mağazalarındaki Apple ürünlerini de teftiş etti.


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!



Media Markt’ın Ankara’daki Next Level AVM’deki şubesine giden Cook, Apple ürünlerinin olduğu köşeyi inceledi. Kahve içerek mağazayı gezen Cook, Media Markt çalışanlarıyla konuşarak Apple ürünlerinin satışlarıyla ilgili bilgi aldı. Teknoloji devinin CEO’sunun bir kaç mağazayı daha gezdiği ve incelemelerde bulunduğu belirtiliyor.


GECE YARISI GELDİ


Birleşik Arap Emirlikleri’nden geçen hafta salı 00.30’da özel jetiyle  Ankara  Esenboğa Havaalanı’na gelen Cook’un gündeminde FATİH (Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi vardı. Apple CEO’sunun özellikle aralık ayında 10.6 milyon adetlik tablet alımını kapsayan ihaleden elenmeleri konusunda Abdullah Gül’den bilgi aldığı ileri sürülüyor. Görüşmeden sonra Cook, “FATİH Projesi başta olmak üzere birçok konuyla yakından ilgileniyoruz” demişti.



Hürriyet


Geri Dön