25 / 04 / 2024

Timaş AVM'nin ürünleri 15 dakikada tükendi

Timaş AVM'nin ürünleri 15 dakikada tükendi

Alışverişin merkezi sloganı ile yola çıkan Timaş yönetimi bir hafta önce duyurduğu kampanyası yoğun ilgi gördü



222 TL ye çamaşır makinesi,12,5 TL ye sehpa takımı,49 TL ye masa takımı,10 liraya su ısıtıcısı ve başka cazip ürünlerin sunulduğu çarşıda ürünler kapışıldı ve 545 adet ürün açılıştan 15 dakika sonra tükendi
Gece 12 00 den itibaren sıraya giren yüzlerce kişi saatlerce beklemenin ardından ürünlerine kavuştular. Piyasa fiyatının neredeyse üçte bir fiyatına ürünlerini alan müşteriler çarşı içindeki diğer ürünlerin de fiyatının ciddi indirimde olduğunu gördüler. Güç birliği felsefesinden yola çıkan 220 işletmecinin bir araya gelerek oluşturdukları sinerji tamamıyla fiyatlara yansımış durumda. 
Bu tür kampanyalarda alışık olduğumuz karmaşa ve tatsız izdiham görüntüleri TİMAŞ yönetiminin başarılı organizasyonu ile kolaylıkla sıkıntısız atlatıldı. Sıra düzenlemesi, güvenlik şirketinin etkin ve başarılı yönetimi, ürün tesliminde ve ödeme noktalarındaki önlemler nedeniyle kargaşa olmadan da izdihamın yönetilebileceğini gösterdi. Demek ki böylesi de olabiliyormuş diyen müşterilerin bekleme stresi tatlı bir yorgunluğa dönüştü.
Bu konuda açıklama yapan TİMAŞ AVM İşletme Müdürü Menderes ŞEKER, kampanyalarının bundan böyle aynı ciddiyetle devam edeceğini ifade etti.
Topkapı Spotçular Çarşısı olarak da bilinen, bugün ise yeni bir yapılanma ile kurumsallaşmış organizasyonu ile yoluna AVM olarak devam eden TİMAŞ, Bayrampaşa Metro Durağı, Maltepe Metrobüs Durağı, Fetihkapı Metro Durağı üzerinde.
İstanbul' un orta yeri tabirinin tam oturduğu TİMAŞ halkın kolay ulaşımının sağlandığı çok merkezi bir yere kurulmuş. İstanbul'un en eski ilçeleri Fatih, Şişli, Gaziosmanpaşa, Zeytinburnu ve Bakırköy'e bir adım mesafede, E5 ve E6 yollarının tam üstünde, üstelik uzmanlaşmış mobilya ve beyaz eşya mağazalarını şehrin tam göbeğinde, yolların kesiştiği nokta Topkapı'da.

Geri Dön