19 / 04 / 2024

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı



Bursaspor'un 17 Ocak Pazar günü Trabzonspor ile oynadığı ve 4-2 kazandığı maçla birlikte kapılarını açan Timsah Arena'da yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik stadyumda gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. 


Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firma Gintaş ve emniyet müdürlüğü temsilcileri ile Bursaspor yöneticisi Hakan Dinçtürk, genel müdür Erhan Başoğlu ve stadyumla ilgili kulüp personelinin katıldığı toplantıda eksikler bir kez daha değerlendirilirken, yeni sezon başlayana kadar yapılması gerekenler ele alındı.


Gazete Bursa



Haber Hürriyet Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursaspor'un oynadığı Bursa Büyükşehir Stadı'ndaki eksiklerin yeni sezon öncesinde giderilmesi için bugün bir toplantı yapıldı.


Öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 3,5 saat süren toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü, stadyumdan sorumlu personel, yüklenici firma GİNTAŞ yetkilileri katıldı. Federasyon yetkilileri, toplantıda tespit edilen eksikliklerin 2016-2017 Futbol Sezonu öncesinde bitirilmesini istediler. 


Hürriyet Bursa


Geri Dön