24 / 04 / 2024

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.



Türkiye ve Almanya’da toplam 12 oteli bulunan Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu kapılarını açtı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel açıldığı ilk 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, yeni otelin misafirlerine şehrin merkezinde konaklama imkanı sunduğunu ifade etti. Aygün, “Otelimiz açılalı 15 gün oldu ve yeni açılmasına rağmen yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Yeni bir yatırım olduğu için fiyatları yüzde 10 daha uygun tutarak kısa sürede bu doluluk oranına ulaştık. Otelimizde farklı oda seçenekleri sunuyoruz. Atatürk Uluslararası Havalimanı’na 19, 3. havalimanına 49, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 45, Taksim merkeze 3 ve metroya 1 kilometre mesafede yer alan otel, şehrin diğer yerlerine kolayca ulaşım sağlanması amacıyla misafirlerine gün boyu shuttle servis sağlıyor” diye konuştu.

Titanic Downtown Beyoğlu için 20 yıllık kiralama anlaşması yapıldığını açıklayan Aygün, otelde yapılacak toplantı, konferans, workshop, yönetim seminerleri ve gala yemek organizasyonları için 7 adet toplantı salonu bulunduğunu belirtti. 

Aygün, son olarak şunları söyledi: “Mardan Palace’ın işletmesi için teklifimizi yaptık sonuçlanmasını bekliyoruz. Bir turizimci olarak böyle güzel bir yatırımın kapalı kalmasına gönlümüz izin vermez. Bir an önce açılıp Türk turizmine kazandırılmasını istiyoruz.” 


Geri Dön