16 / 04 / 2024

TMSF, Toprak Center'ı 103 milyon TL'ye satışa çıkardı

TMSF, Toprak Center'ı 103 milyon TL'ye satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toprak Center'ı 103 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Center'ı 103 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. TMSF tarafından yapılan açıklamaya göre, Toprak Grubu'nun Fon'a olan borçlarının tasfiyesini teminen imzalanan 18 Aralık 2004 tarihli Ana Protokol ve 6 Şubat 2008 tarihli Ek Protokol edimlerinin borçlu grup tarafından yerine getirilmemesi nedeniyle kamu alacağının tahsili amacıyla gruba ait taşınmazlar satışa sunuldu. Bu çerçevede İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center olarak adlandırılan taşınmaz açık artırma yolu ile satışa sunulacak. Kamu alacağının tamamı henüz tahsil edilemediğinden yine protokol teminatları arasında bulunan Toprak Center, İstanbul Beşiktaş Abbasağa mahallesindeki kain taşınmazlar, toplam 103 milyon TL muhammen bedel üzerinden 14 Temmuz'da satışa çıkarılacak. Gayrimenkulun ikinci satışı ise 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. (ANKA)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TMSF,  Toprak Center'ı satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, Toprak Grubunun Fona olan borçlarının tasfiyesini teminen imzalanan 18 Aralık 2004 tarihli Ana Protokol ve 6 Şubat 2008 tarihli Ek Protokol edimlerinin, "borçlu grup tarafından yerine getirilmemesi nedeniyle, kamu alacağının tahsili amacıyla" gruba ait taşınmazların satışa sunulduğu bildirildi. Bu çerçevede, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center olarakadlandırılan taşınmazın, açık artırma yoluyla satılacağı belirtildi. Kamu alacağının tamamı "henüz" tahsil edilemediğinden, protokol teminatları arasında bulunan Toprak Center'ın, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa mahallesi, 48 Pafta, 336 Ada, 14 ve 31 numaralı parsellerde kain taşınmazların, toplam 103 milyon lira muhammen bedel üzerinden 14 Temmuz 2009 tarihinde ihaleye çıkarılacağı, gayrimenkulün ikinci satışının, 21 Temmuz 2009 tarihinde gerçekleştirileceği kaydedildi. Açıklamada, Gruba ait taşınmazların satışa çıkarılacağının daha önce kamuoyuna duyurulduğu ve bu kapsamda Beykoz Paşabahçe mahallesindeki, Kuşadası'ndaki ve Aslanlı Köşk olarak adlandırılan İstinye mahallesindeki taşınmazların, icraen ihale yoluyla satıldığı hatırlatıldı.(AA)

TMSF Toprak Center'ı 14 Temmuz'da satıyor

TMSF, Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı
TMSF'den yapılan açıklamada, Toprak Grubu'nun fona olan borçlarının tasfiyesini teminen imzalanan protokollere, borçlu grup tarafından uyulmaması nedeniyle, kamu alacağının tahsili amacıyla gruba ait taşınmazların satışa sunulduğu bildirildi. Bu çerçevede, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center olarak adlandırılan taşınmazın, açık artırma yoluyla satılacağı belirtildi.
Toprak Center'ın, toplam 103 milyon lira muhammen bedel üzerinden 14 Temmuz' ihaleye çıkarılacağı, gayrimenkulün ikinci satışının, 21 Temmuz'da gerçekleştirileceği kaydedildi.
Milliyet

Toprak Center 103 milyon TL'ye satışta

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF'den yapılan açıklamada, il ihalenin 14 Temmuz 2009'da yapılacağı, gayrimenkulün ikinci satışının 21 Temmuz 2009'da gerçekleştirileceği belirtildi.
Hürriyet

TMSF, Toprak Center'ı satışa çıkardı
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. TMSF tarafından dün yapılan yazılı açıklamada, Toprak Grubu'nun Fona olan borçlarının tasfiyesini teminen imzalanan 18 Aralık 2004 tarihli Ana Protokol ve 6 Şubat 2008 tarihli Ek Protokol edimlerinin, "borçlu grup tarafından yerine getirilmemesi nedeniyle, kamu alacağının tahsili amacıyla" gruba ait taşınmazların satışa sunulduğu bildirildi. Bu çerçevede, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center olarak adlandırılan taşınmazın, açık artırma yoluyla satılacağı belirtildi.

Kamu alacağının tamamı "henüz" tahsil edilemediğinden, protokol teminatları arasında bulunan Toprak Center'ın, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa mahallesi, 48 Pafta, 336 Ada, 14 ve 31 numaralı parsellerde kain taşınmazların, toplam 103 milyon lira muhammen bedel üzerinden 14 Temmuz 2009 tarihinde ihaleye çıkarılacağı, gayrimenkulün ikinci satışının, 21 Temmuz 2009 tarihinde gerçekleştirileceği kaydedildi. Açıklamada, Gruba ait taşınmazların satışa çıkarılacağının daha önce kamuoyuna duyurulduğu ve bu kapsamda Beykoz Paşabahçe mahallesindeki, Kuşadası'ndaki ve Aslanlı Köşk olarak adlandırılan İstinye mahallesindeki taşınmazların, icraen ihale yoluyla satıldığı hatırlatıldı.
Referans

Toprak Holding binası satışta
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Grubu'nun borçlarının tasfiyesine yönelik olarak holdingin de faaliyet gösterdiği Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, kamu alacağının tamamı henüz tahsil edilemediğinden, protokol teminatları arasında bulunan Toprak Center'ın 14 Temmuz'da ihaleye çıkarılacağı açıklandı.
Sabah

Toprak Center satışa çıktı
Bedeli 103 milyon lira
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Center'ı 103 milyon liraya satışa çıkardı. Toprak Grubu'nun Fona olan borçlarının tasfiyesi için imzalanan 18 Aralık 2004 tarihli ana protokol ve 6 Şubat 2008 tarihli ek protokol koşullarının 'borçlu grup tarafından yerine getirilmediğini açıklayan TMSF, kamu alacağının tahsili amacıyla' grubun taşınmazlarının satışa çıkarıldığını bildirdi.

İhaleye çıkarılacak
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center açık arttırmayla satılacak. İhale 14 Temmuz 2009'da yapılacak, ikinci satış 21 Temmuz 2009'da gerçekleştirilecek. Grubun taşınmazlarının satılacağının daha önce kamuoyuna duyurulduğunu belirten açıklamada, Beykoz Paşabahçe'deki, Kuşadası'ndaki ve Aslanlı Köşk olarak adlandırılan İstinye mahallesindeki taşınmazların, icraen ihayele satıldığı hatırlatıldı.
Posta

TMSF Toprak Center'ı satışa sunuyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Grubu'na ait İstanbul Beşiktaş'taki Toprak Center'ı açık artırma ile 14 Temmuz'da 103 milyon TL. muhammen bedel üzerinden satışa çıkaracak. Açıklamada "Taşınmazlar, toplam 103 milyon TL muhammen bedel üzerinden 14 Temmuz 2009 Salı günü ihaleye çıkarılacak. İkinci satış, 21 Temmuz 2009 Salı günü gerçekleştirilecek" denildi.
Gazete Habertürk

TMSF 103 milyon TL'ye Toprak Center'i satıyor 
 
TMSF, Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. Halis Toprak'ın Toprak Holding'i 1999 yılında taşıdığı ve geçtiğimiz aylarda işlerini oğluna devredene kadar kullandığı Toprak Center için ilk ihale ise 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Satış Temmuz'da

TMSF'den yapılan açıklamada, Toprak Grubu'nun Fon'a olan borçlarının tasfiyesini teminen imzalanan 18 Aralık 2004 tarihli Ana protokol ve 6 Şubat 2008 tarihli Ek protokol edimlerinin, "borçlu grup tarafından yerine getirilmemesi nedeniyle, kamu alacağının tahsili amacıyla" gruba ait taşınmazların satışa sunulduğu belirtildi. Bu çerçevede, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center olarak adlandırılan taşınmazın, açık artırma yoluyla satılacağı ifade edildi. Kamu alacağının tamamı "henüz" tahsil edilemediğinden, protokol teminatları arasında bulunan Toprak Center'ın, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi, 48 Pafta, 336 Ada, 14 ve 31 numaralı parsellerde kain taşınmazların, toplam 103 milyon lira muhammen bedel üzerinden 14 Temmuz'da ihaleye çıkarılacağı, gayrimenkulün ikinci satışının, 21 Temmuz'da gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, gruba ait taşınmazların satışa çıkarılacağının daha önce kamuoyuna duyurulduğu ve Beykoz Paşabahçe mahallesindeki, Kuşadası'ndaki ve Aslanlı Köşk olarak adlandırılan İstinye mahallesindeki taşınmazların, satıldığı hatırlatıldı.
Vatan

TMSF, Toprak Center'ı satıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Halis Toprak'a ait Toprak Center'ı 103 milyon lira muhammen bedelle satıya çıkardı. Fon'un açıklamasına göre, söz konusu taşınmazlar, Toprak Grubu'nun Fon'a olan borçlarının tasfiyesini teminen imzalanan protokollerin, 'borçlu grup tarafından yerine getirilmemesi nedeniyle, kamu alacağının tashili amacıyla" satışa sunuldu. Binanın ilk satış ihalesi 14 Temmuz, ikincisi 21 Temmuz 2009'da yapılacak.
Zaman

TMSF Toprak Center'ı 103 milyon TL'ye satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Grubu'nun taraflar arasında borç ödemeye ilişkin imzalanan anlaşmaların şartları yerine getirememesi yüzünden gruba ait taşınmazları satışa çıkardı. Bu çerçevede İstanbul, Beşiktaş'ta bulunan Toprak Center olarak adlandırılan taşınmaz, açık artırma yolu ile satışa sunulacak. Kamu alacağının tamamı henüz tahsil edilemediğinden yine protokol teminatları arasında bulunan Toprak Center'ı 103 milyon TL  muhammen bedel üzerinden 14 Temmuz'da ihaleye çıkarılacak. Gayrimenkulün ikinci satışı, 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Grubun daha önce de İstanbul, Beykoz'daki Aslanlı Köşk olarak bilinen  taşınmazı da, icraen ihale yoluyla satılmıştı.
Radikal


Geri Dön