18 / 04 / 2024

TMSF'den satılık 23 gayrimenkul!

TMSF'den satılık 23 gayrimenkul!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 15 ilde bulunan 23 taşınmazı satışa çıkardı



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) toplam 23 adet taşınmazı açık teklif alma usulü ile satacak. İhale 31 Mayıs'ta TMSF Konferans Salonu'nda saat 14.00'de yapılacak. Ankara, Aydın, Bursa, Kocaeli, Kayseri, İstanbul, Muğla, Tekirdağ, Adana, Bursa, Edirne, İzmir, Ordu, Manisa, Sinop illerinde bulunan 23 taşınmazın toplam muhammen bedeli 163 milyon 325 bin TL olarak belirlendi.

Detaylı bilgi için tıklayınız

----

TMSF'den gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), çeşitli illerde bulunan mesken, büro, tarla, arsa, daire ve dükkandan oluşan toplam 23 adet taşınmazı satmak üzere ihale açtı.

Açık teklif alma toplantısı 31 Mayıs 2010 tarihinde TMSF'de saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Muhammen bedelleri 65 milyon lira ile bin 500 lira arasında değişen taşınmazların satışına katılmak isteyenler şartnameyi ve taşınmazlar hakkındaki detaylı bilgiyi TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı, tasfiye halinde Türk Ticaret Bankası A.Ş. ile Eti Finansal Kiralama A.Ş. ve www.tmsf.org.tr ve www.turkbank.com.tr internet adreslerinden temin edebilecekler.

Söz konusu taşınmazların bulundukları yerler şöyle: "Ankara (Çankaya), Aydın (Kuşadası), Bursa (Mudanya), Kocaeli (İzmit), Kayseri (Kocasinan), İstanbul (Çatalca, Kadıköy, Eminönü), Muğla (Bodrum), Tekirdağ (Çorlu),  Adana  (Seyhan), Bursa (Osmangazi), Edirne (Uzunköprü, Keşan),  İzmir  (Konak), Ordu (Ulubey, Çamaş), Manisa (Alaşehir, Saruhanlı), Sinop (merkez)"
AA


Geri Dön