23 / 04 / 2024

TOBB’dan Tunceli’ye kız öğrenci yurdu!

TOBB’dan Tunceli’ye kız öğrenci yurdu!

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Tunceli'de yaptırılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun temeli bugün atıldı.



TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Tunceli'de yaptırılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun temeli bugün TOBB Başkanı Rifat Hisarcılıkoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi. 


Hisarcıklıoğlu, eğitime yönelik yatırımların hiç bir işadamına zarar vermediğini belirterek, "Bir yatırım var ki kesinlikle zarar etmezsiniz. O da eğitime yaptığınız yatırımdır. Eğitime yapılan hiç bir yatırımda zarar etmezsiniz. Eğitime yapılan yatırımda hem siz kazanırsınız, hem şehriniz kazanır, hem ülke kazanır. Eğitim alanında Tunceli, Türkiye çapında gurur verici bir noktadadır. Biz de eğitim alanında başarılı olan bu ilimize böyle bir yatırım yapmakla gurur duyuyoruz. Türkiye'de yapılan bütün sınavlarda Tuncelili öğrencilerimiz hep başarılı sonuçlar alıyor. Ben bu başarılardan dolayı Tuncelileri tebrik ediyorum. Tunceli kendisine yakışan bir başarı yakalamış durumda" açıklamasında bulundu.


Hürriyet


Geri Dön