18 / 04 / 2024

TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projesine başvuru yapanlar kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 250 bin konut projesi için başvurular sona ererken, gözler şimdi de kura çekilişine çevrildi. TOKİ projelerine gelen başvurular sonrasında milyonlarca kişi "TOKİ kura çekilişi ne zaman, TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?" gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen kura çekilişi için nefesler tutuldu. TOKİ'nin 81 ilde hayata geçireceği 250 bin konut projesi için yaklaşık olarak 8 buçuk milyon başvuru yapıldı. Heyecan katsayısı her geçen gün artarken "TOKİ kura çekimi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak?" sorularının yanıtları da en çok merak edilen ve araştırılan konutlar arasında yer alıyor. 

TOKİ 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?


Toplu Konut İdaresi Başkanlığının kura çekim tarihi hakkında henüz net bir paylaşım yapılmadı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut kura çekiminin kasım ayının ilk haftası başlayacağını dile getirmişti.


Geri Dön