25 / 04 / 2024

TOKİ 35 ildeki 149 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ 35 ildeki 149 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 35 şehirde 149 konutun satışı bugün yapılacak ihale ile gerçekleşiyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ülke genelinde konut ve iş yeri satışına devam ediyor. Kurum bu çalışmalar dahilinde 35 kentte 149 konutun satışı bugün düzenlenecek ihale ile gerçekleşiyor. 21 kentte 111 adet iş yeri satışı da yapan  TOKİ  iş yerleri için ise yarın ihale düzenliyor. 

Müzayedeler  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Gayrimenkulleri almak isteyen alıcılar tekliflerini  Emlak Yönetim'in web adresi üzerinden gerçekleştirdi. 

TOKİ 35 ildeki 149 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Alıcılar Aksaray, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bilecik, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat ve Uşak'ta satılan evlere, yüzde 10,25 veya yüzde 50 peşinat ödemesi ile 24, 60,120 ve 180 ay vadeye satın alabilir. 

Açık artırmaya  ilişkin bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ ile gerçekleşecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubelerince kabul edilecek. 

 

TOKİ'den o illere 1.700 yeni konut geliyor!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön