28 / 03 / 2024

TOKİ Adana Emekli Konutları çalışmalarında son durum!

TOKİ Adana Emekli Konutları çalışmalarında son durum!

Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut sahibi olması için arsa belirleme çalışmalarını tamamladığını ve ilgili dosyanın Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) gönderildiğini belirtti.



Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut sahibi olması için arsa belirleme çalışmalarını tamamladığını ve ilgili dosyanın Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) gönderildiğini belirtti.


Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın göreve gelmesinin ardından ildeki emeklilerin ucuz konut sahibi olmaları konusunun gündemde yer alıyor.


Vali Büyük, emeklilerin  Adana  Valiliğine yapılan taleplerinin hızla işleme koyduklarını, emeklilerin uygun şartlarda ve rahat ödeme kolaylığıyla artık konut edinebileceğini kaydetti.


Projede emeği geçen Bakan Sarı ile Adana milletvekillerine teşekkür eden Büyük, "Emeklilerimizin bu yöndeki talepleri üzerine başlattığımız arsa belirleme çalışmalarımızı tamamladık ve dosya halinde TOKİ'ye gönderdik. Emeklilerimizin konut sahibi olmaları en büyük mutluluk kaynağımız olacak. Bu konuda gerekli tüm çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.



Hürriyet




Haber Adana Güney Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Adana Valisi Mustafa Büyük, yapılan titiz çalışmalar sonucunda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik yaptırılacak olan, toplu konutlar için arsa belirleme çalışmalarının tamamlandığını ve bu konudaki bilgilerin dosya halinde TOKİ'ye gönderildiğini belirtti. 


Emeklilerin ucuz konut sahibi olmaları konusu, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenmesinin ardından gündemin sıcak maddelerinden biri olmuş Bakanı Sarı. bu konuda gerekli çalışmaların Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra Adana'da da ivedilikle başlatılacağını açıklamıştı. Emeklilerin taleplerine ilişkin olarak Adana Valiliğine ilettikleri dilekçeyi hızla isleme koyduklarını belirten Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut hayallerinin gerçekleşmesi için başlattıkları arsa belirleme çalışmalarını tamamladıklarını ve ilgili dosyayı Başbakanlık Toplu Konut İdaresine gönderildiğini müjdeledi. 

Vali Mustafa Büyük, emeklilerin uygun şartlarda ve ödeme kolaylığıyla konut edinme taleplerini çok önemsediğini söyledi. Vali Büyük, "Emeklilerimizin bu yöndeki talepleri üzerine başlattığımız arsa belirleme çalışmalarımızı tamamladık ve dosya halinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine gönderdik. Emeklilerimizin konut sahibi olmaları en büyük mutluluk kaynağımız olacak. Bu konuda gerekli tüm çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz. Emeği geçen Sayın Bakanımız Fatma Güldemet Sarı'ya, Adana milletvekillerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 




Adana Güney Haber 




Haber Hürriyet Çukurova-GAP Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Adana Valisi Mustafa Büyük,  TOKİ  tarafından emeklilere yönelik olarak Adana'da yaptırılacak olan toplu konutlar için arsa belirleme çalışmalarının tamamlandığını ve bu konudaki bilgilerin dosya halinde Başbakanlık Toplu Konut idaresine (TOKİ) gönderildiğini söyledi. Emeklilerin ucuz konut sahibi olmaları konusu. Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenmesinin aıdından gündeme gelmiş, Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra Adana'da da ivedilikle başlatılacağı açıklanmıştı. Emeklilerin taleplerine ilişkin olarak Adana Valiliğine ilettikleri dilekçeyi hızla işleme koyduklarını belirten Vali Buyuk. emek lilerin ucuz konut hayallerinin gerçekleşmesi için başlattıkları arsa belirleme çalışmalarım tamamladıklarını ve ilgili dosyayı Başbakanlık Başbakanlık Toplu Konut idaresi'ne gönderdiklerini belirtti.



Hürriyet Çukurova-GAP



Geri Dön