29 / 03 / 2024

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.



Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap  TOKİ  için geri sayım başladı. Göreve geldiği günden itibaren İlçenin Değişim ve Dönüşümü için büyük projelere imza atan Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.


İncelemelerde Başkan Üçok'a Başkan Yardımcıları İzzet Balcı ve Adem Cılız eşlik etti.

İlçedeki konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “31 bin 107 m2 alan üzerine yaklaşık 350 konut olarak planlıyoruz. Bu proje sayesinde Yeni, Hürriyet ve Saraydüzü mahallelerimizin imkânları artarak, sosyal anlamda gelişimi sağlanacaktır. Mahallelerimizin değişimine yepyeni bir vizyon kazandıracak olan Toplu Konut projemizin tüm Hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.


Yeni Emel Gazetesi


Geri Dön