19 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde ilk kazma vuruldu!

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde ilk kazma vuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi'nin beraber çalıştığı Feridun Çelik Mahallesi sınırlarında bulunan 'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi' bölgesinde, inşa edilecek 451 konut için ilk kazma vuruldu...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi tamamlanan  Ankara  'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başladı.

Milliyet'te yer alan habere göre;  TOKİ  tarafından kısa süre önce ihalesi tamamlanan bölgede, hak sahiplerinin 2013'den beri merakla bekledikleri modern konutlar yatay mimariye de uygun şekilde inşa edilecek.

Çevreyolu'nun hemen yanında bulunan Cinderesi bölgesi sosyal donatılarıyla Ankara'nın yeni cazibe merkezi olacak. Payamlıtepe ormanlarına da yakın olan Cinderesi bölgesinde ayrıca spor tesisleri,  yeşil alanlar, meydan, ticaret alanları, cami ve sosyal tesislerin de yer aldığı bir şehir yapılacak.

Başkan Balcı yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır çözüm bekleyen Cinderesi'nde önemli adımlar attık. İnşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile birlikte spor alanları, yeşil alanları ve sosyal donatıları olan modern bir Cinderesi inşa edeceğiz. Hedefimiz, hak sahiplerinin yıllardır özlemini çektiği evlerine bir an önce kavuşmalarını sağlamak. Hemşerilerimizin huzur içinde yaşadığı planlı bir Altındağ oluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin detayları belli oldu!

Cinderesi'nde 388 konut ihale edilecek!


Geri Dön