25 / 04 / 2024

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in seçim vaadi olan ve inşaatı hızla yükselen Turizm Çalışanları Toplu Konutları'nda başvuru için süre uzadı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre belirlenen şartları karşılayan turizm çalışanları 31 Ekim tarihine kadar Antalya Büyükşehir Belediyesine başvuru gerçekleştirebilecekler. Turizm çalışanları 606 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Taksitler 606 TL’den başlıyor

TOKİ ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan turizm sektörü emekçilerine büyük bir fırsat sağlayan proje 2 bin 200 daireden meydana gelecek. 

Konutların tamamı turizm çalışanlarına tahsis edilecek ve başvuru şartlarını karşılayan turizm çalışanları kira bedeli öder gibi bütçelerini zorlamadan ev sahibi olacak. 31 Ekim’de sona erecek başvuruların ardından projenin ilk etabında 583 ev için kurayla belirlenecek hak sahipleriyle sözleşme imzalanacak.
 


Geri Dön