25 / 04 / 2024

TOKİ Aydın Kuyucak'ta anahtarları sahiplerine teslim etti!

TOKİ Aydın Kuyucak'ta anahtarları sahiplerine teslim etti!

Kuyucak’ta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) ve Kuyucak Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen 177 konutun anahtar teslim töreni yapıldı. 



Kuyucak’ta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) ve Kuyucak Belediyesi işbirliği ile yapımı tamamlanan 177 konutun anahtar teslimi için Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryerinde tören düzenlendi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Anahtar Teslim Törenine, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları ve  TOKİ  hak sahipleri katıldı.

Anahtar Teslim Töreninin açılış konuşmasını yapan Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Kuyucak halkının refah seviyesini arttırmak amacıyla örnek bir AK Belediyecilik anlayışı ile yola çıktık ve geldiğimiz bu günlerde hizmetlerimizi sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün gelmiş olduğumuz noktada hiç almağı kadar yatırım alan Kuyucak’ a 51 Milyon TL Yatırım bedeli ayrıldı. Projelerimizin hayata geçmesi için desteklerini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve Hükümetimize teşekkür ediyorum” dedi. 


Geri Dön