23 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Turan Kocaeli Stadı'nı inceledi!

TOKİ Başkanı Turan Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın 6 ayda bitirilmesi hedefleniyor.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik stat inşaatında incelemelerde bulunan Turan, yetkililerden bilgi aldı. Stat inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Turan, "33 bin kapasiteli Kocaeli stadyumu inşaat alanını inceledik. Çok amaçlı olarak hayata geçecek stadyum; restorant, mağaza, mescit gibi sosyal donatıları ile Türk futboluna hizmet verecek. UEFA standartlarına uygun, modern mimari ile inşa edilen stadyumumuzu önümüzdeki yılın Ağustos’un da tamamlayacağız. Kocaeli ilimize ve Türk futboluna yeni değerler katacak stadımız şimdiden hayırlı olsun" dedi.


Öte yandan pişmaniye şeklindeki yeni Kocaeli Stadyumu’nda çatı montaj işlemleri de başladı. Kaba inşaatın yüzde 90 seviyelerinde ilerlediği Kocaeli Stadyumu’nda devam eden çatı montaj işlemlerinin, hava koşullarının iyi gitmesi halinde 6 ayda bitirilmesi hedefleniyor.


Hürriyet Yerel





Geri Dön