25 / 04 / 2024

TOKİ Gediz 4. Etap ihalesi yapıldı!

TOKİ Gediz 4. Etap ihalesi yapıldı!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, belediye ve TOKİ işbirliğiyle Salur ve Ergenekon mahallerinde yapılacak olan 353 konutluk dördürcü etabın ihalesi tamamlandı.



KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, belediye ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle Salur ve Ergenekon mahallerinde yapılacak olan 353 konutluk dördürcü etabın ihalesi tamamlandı.


İhale hakkında bilgi veren AK Partili Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Belediyemiz ve  TOKİ  işbirliği ile dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz konutların hak sahiplerini 07 Mart 2016 tarihinde belirlemiştik. İlçemiz Salur ve Ergenekon Mahallelerinde yapılacak olan 258 adet 2+1 ve 95 adet 3+1 konut için geçen 31 Mayıs'ta ihale yapıldı. İhale kapsamında 353 konutun yanı sıra ayrıca büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer aldı. Konutların 2+1 ve 3+1 gibi farklı planlarda zemin+4 ve zemin+5 yüksekliklerinde inşa edileceği belirtildi. Konutların 258'si 2+1 planında tasarlanırken, 95'i de 3+1 planında tasarlandı.


Gediz ve ilçe halkının menfaatleri ve yararları için çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Söz verdiğimiz her konu ve projeyi üstün gayret ve çaba göstererek vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluk ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz. İlçemiz gerçekleştirilen yatırımlar ile hızlı şekilde büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. İhalesi gerçekleştirilen dördüncü etap konutları Gediz'imize ve hak sahiplerine hayırlı olsun" dedi.



Hürriyet


Geri Dön