28 / 03 / 2024

TOKİ Kavak'ta 77 konut yapacak!

TOKİ Kavak'ta 77 konut yapacak!

Samsun’un Kavak ilçesinde Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığında yapımına başlanacak 77 adet konuta vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Samsun’un Kavak ilçesinde Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığında yapımına başlanacak 77 adet konuta vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konuya ilişkin bilgi veren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçemizde yapımına başlanılacak olan  TOKİ  ve Kavak Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa yürütülen projeye vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.


“VATANDAŞLARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ”

Kavak’ta konut artışının her geçen gün devam ettiğini söyleyen Sarıcaoğlu, "Sanayimizin gelişmesi yeni iş sahalarının çoğalmasıyla yakın zamanda ilçemizde ciddi manada konut sıkıntısı yaşanacak. TOKİ tarafından ilçemizde yapılacak olan konutlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Gerek Kavak’taki gerekse Kavak dışında yaşayan vatandaşlarımız telefon ile bizzat beni arayarak TOKİ’ye yazılmak istediklerini belirttiler. İlçemizde yaşanan bu güzel gelişme beni çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmeleri için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz aynı zamanda ilçemize yine lüks TOKİ konutları yapılarak vatandaşlarımızın daha rahat yaşamalarını sağlayacağız" dedi.


ÇELİK, SARICAOĞLU’NA BAŞVURUYU TESLİM ETTİ

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik TOKİ’ye yapmış olduğu başvuru formunu Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na teslim etti. Çelik yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: "İlçemizde yaşanan bu güzel gelişmeler biz Kavak sevdalılarını çok mutlu ediyor. Kim ilçemize bir çivi çakarsa veya o çivinin çakılmasına sebep olursa Allah ondan razı olsun. Başkanımız var gücüyle gecesini gündüzüne katarak ilçemize bir şeyler yapmaya, ilçemizi daha iyi noktalara getirmeye çabalıyor. İlçemize yapılacak olan TOKİ için hemen kolları sıvayıp başvurumuzu yaptık. TOKİ’nin ilçemize gelmesinde öncülük eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."


Milliyet 



Geri Dön