29 / 03 / 2024

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşaa edilen 357 konutun kura çekilişi gerçekleşti.


Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan kura çekimine Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ile Oto Sanatkarlar Odası üyeleri ve aileleri katıldı. 


Milletvekili Yıldız, kura çekilişi öncesi konuştu. Yıldız, "Bütün hak sahiplerinin ağız tadıyla bir ömür boyu bu sıcak yuvalarında yaşamalarını temenni ediyorum. Hepinize hayırlı uğurlu olsun" açıklamalarında bulundu.


Vali Süleyman Kamçı ise, "TOKİ şehirlerin yeni konutlarla baştan başa yenilemek için ülkemizde olduğu gibi ilimizde de toplu konut projesine imza atmıştır. 2003 yılından bugüne  TOKİ  ilimizde 32 projede 13 bin 580 konutu tamamlayarak teslim etmiş olup, devam eden 10 projede 3 bin 500 konutun yapımı devam etmektedir'' şeklinde konuştu.



Milliyet


Geri Dön