16 / 04 / 2024

TOKİ Kemalpaşa 679 konut ihalesi 28 Eylül'de!

TOKİ Kemalpaşa 679 konut ihalesi 28 Eylül'de!

TOKİ’nin, Kemalpaşa’da inşa edeceği 679 konuttan oluşacak karma projenin ihalesi 28 Eylül’de yapılacak. Başkan Arif Uğurlu, “Hayalimizdeki proje hayata geçiyor” dedi.



TOKİ, karma proje konsepti kapsamında, Kemalpaşa’ya 679 konuttan oluşacak yeni bir proje yapacak. 28 Eylül’de ihalesi yapılacak projenin yapılacağı alanda, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ak Parti  İzmir  Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve beraberindeki heyet incelemelerde bulundu. Başkan Arif Uğurlu, uzun uğraş ve çalışmalar sonucunda Kemalpaşa’da yepyeni bir konsept ile  TOKİ  tarafından konut yapımına başlanılacağını söyledi.


16 derslikli okullar

Başkan Uğurlu, “Büyükşehirlerde dar ve orta gelirlere özel projeler inşa ederek vatandaşın konut almasını kolaylaştıran TOKİ’nin inşa edeceği proje, Çambel-Akalan bölgesinde yer alıyor. Proje kapsamında 679 adet konut, 22 adet ticaret alanı, cami, 16 derslikli ilkokulu ve 16 derslikli ortaokulu inşa edilecek” dedi. Karma projeler konseptinde yapılacağını ifade eden Başkan Uğurlu, “Proje konutlar dışında bir çok isteğe yanıt verecek. Bizim ve Kemalpaşalı hemşerilerimizin hayali olan bir projenin daha hayata geçmesi bizleri oldukça sevindirdi” diye konuştu. Sürekli, “600 dönümlük gayet güzel bir alan havası ile manzarası ile yaşanılacak bir bölge. Proje etap şeklinde yapılacak, kısa sürede tamamlanacak” dedi.


Milliyet 


Geri Dön