29 / 03 / 2024

TOKİ Kuzey Ankara kent girişine konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara kent girişine konut yaptıracak!

TOKİ, konut ve sosyal donatı, toplum merkezi inşaatı, pansiyon, lise, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ın Cizre İlçesinde konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet toplum merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

İhale, 27 Ekim 2009 tarihinde saat 15.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren 450 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

ADIYAMAN'A PANSİYON
Adıyaman merkeze 1 adet 240 kişilik kız, 260 kişilik erkek pansiyonu, 24 derslikli lise, 200 kişilik pansiyon, 192 kişilik güzel sanatlar lisesi, 192
kişilik pansiyon,, 500 Kişilik konser salonu ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

İhale, 3 Kasım 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi.

İhale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 240 kişilik pansiyon, 260 kişilik pansiyon, 24 derslikli lise, 200 kişilik pansiyon, 192
kişilik güzel sanatlar lisesi, 192 kişilik pansiyon, 500 kişilik konser salonu ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

KUZEY  Ankara  KENT GİRİŞİ 15. ETABA KONUT
Öte yandan, Kuzey Ankara Kent Girişi 15. etaba 186 adet konut, 1 adet A-Tip 3 (90 bin 746 ada 1 parsel) cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak. Tünel kalıp sistemiyle yapılacak 186 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 700 gün olarak belirlendi.

Sadece yerli firmaların katılabileceği işin ihalesi, 4 Kasım 2009 tarihinde saat 15.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

İHALE KOŞULLARI
Kuzey Ankara kent girişine konut ve sosyal donatı, Cizre'de toplum merkezi inşaatı, Adıyaman'a ise pansiyon ve lise ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihinde saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön