25 / 04 / 2024

TOKİ Maşuk Evleri'nin teslimleri 25 Ocak'ta gerçekleşecek!

TOKİ Maşuk Evleri'nin teslimleri 25 Ocak'ta gerçekleşecek!

Şanlıurfa Maşuk bölgesinde Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yaptırılan 907, 561 ve 1017 konut evlerin teslim tarihleri belirendi. Konutlar 25 Ocak'ta teslim edilmeye başlayacak



Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi Malik Bölgesi'nde Toplu Konut İdaresi (  TOKİ  ) tarafından yaptırılan 1017 ve 907 ve 561 nolu Maşuk konutlarında teslim için sona gelindi. Şanlıurfa.com muhabirinin edindiği bilgiye göre TOKİ Maşuk konutları 25 Ocak'ta teslim edilmeye başlayacak.



Şafak Gazetesi


Haber Şanlıurfa Hizmet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Karaköprü'nün Maşuk mahallesinde yapımı tamamlanan 1017 Konutun hak sahiplerine teslim edilme süreci bugün başlıyor. Yapımı tamamlanan konutlar 25 Ocak-29 Şubat tarihleri arasında teslim edilecek. TOKİ tarafından hak sahiplerine yapılan çağrıda, belgelerde eksik bulunması durumunda konutların teslim edilmeyeceği belirtildi.  Bu konutlar için yasal işlemler ve KDV ödemesi T.C.  Ziraat Bankası İpekyolu Şanlıurfa Şubesi'nde gerçekleştirilecek. Konutların teslimi için bir sonraki gün TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.  Maşuk Projesi konutları şantiyesinde hazır bulunulması gerek,yor. Teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecek. Konut tesliminde Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı), Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası, Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi, KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura istenecek. Öte yandan Akabe'de inşa edilecek 'Emekli konutları' projesi süreç işlemeye devam ediyor. 304 konutluk projeden yararlanmak için Halk Bankası Şubelerine 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında 2 bin 236 kişi başvuruda bulunmuştu. Hak sahibi belirleme kurası 9 Şubat 2016 günü gerçekleştirilecek. 


Emeklilerden başvuru sırasında 500'er lira kayıt parası alınmıştı. İsimleri kurada çıkmayanlara paralan 13 Şubat 2016 günü geri ödenecek.  Emekli konutlarını da içine alan 315 Akabe konutu projesinin ihalesi geçtiğimiz Çarşamba günü yapılmıştı. Bu arada TOKİ, 'Şanlıurfa Merkez Komutan Konutu-ve Kapalı Garaj İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'ni yatırım kapsamına aldı. İhale 23 Şubat 2016 günü gerçekleştirilecek. 


Hizmet (Şanlıurfa)


Geri Dön