26 / 04 / 2024

TOKİ 'nin kasım ayı galibi Kuzu Grup oldu!

TOKİ 'nin kasım ayı galibi Kuzu Grup oldu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), satışına devam ettiği 6 projenin birinde Artaş İnşaat, diğer üçünde Kuzu Grup olmak üzere dört projede satış gerçekleştirirken 28 konut yeni sahiplerini buldu.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ), satışına devam ettiği 6 projenin birinde Artaş İnşaat, diğer üçünde Kuzu Grup olmak üzere dört projede satış gerçekleştirirken 28 konut yeni sahiplerini buldu. TOKİ, bu satışlardan 16 milyon 379 bin 395 TL hasılat elde etti.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan açıklamalara göre kurum Kasım ayı Kuzu Grup"un Teras Evler ve Spradon Kuleler"de konut satamadı. Kuzu Grup tarafından yapılan Spradon Evleri"nde ise 15 konut satarak 9 milyon 863bin TL gelir elde eti. Yine Kuzu Grup tarafından yapılan  Ankara  Keçiören"de de 1 konut satarak 245 bin TL ve Divan Rezidans"ta 6 konut satarak 4 milyon 330 bin 700 TL gelir elde etti.
Hasılat listesinde satışlara devam eden bir başka firma olan Artaş İnşaat"ta Kasım"da 6 konut satarak 1 milyon 940 bin 694 TL gelir elde etti. Bu rakamlarla Kuzu grup satışlara devam ettiği 4 projenin üçünde elde ettiği rakamlarla bu listenin de galibi oldu.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön