25 / 04 / 2024

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.



Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle  TOKİ  tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalar hız kazandı. hrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kurulumu yapıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre TOKİ, Ödemiş’te inşa edilecek 500 konutun ihalesini Haziran ayında yaptı. İhaleyi alan ORAKA İnşaat Şirketi’nin inşa edeceği konutlar için Ahrandı Tepesi batı eteklerinde şantiye kuruldu. 

Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret eden şirket yetkilisi Ersoy Çiftçi ve ekibi ile çalışmaları değerlendirdi.  Başkan Mahmut Badem, “Halkımızın uygun fiyata ev sahibi olmaları amacıyla TOKİ ile yatığımız görüşmeler sonunda çalışmalara başlandı. Ahrandı Tepesi batı eteklerindeki 226 bin metrekare arazide 500 konut yapılacak. 4 katlı olacak binalardaki evler 3+1 ve 2+1 olarak son derece modern şekilde dizayn edilecek. 15-20 gün içinde konutların temelini atacağız”  dedi. Ödemiş Belediyesi konutların fiyatı ve satış takvimini TOKİ tarafından belirlendikten sonra ilan edecek. 


Geri Dön