26 / 04 / 2024

TOKİ Orhaneli projesinde inşaat başladı!

TOKİ Orhaneli projesinde inşaat başladı!

Bursa’nın kırsal kesimi olarak bilinen Orhaneli ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için TOKİ düğmeye bastı. TOKİ Orhaneli Konutları'nda inşaat başladı.



Bursa’nın kırsal kesimi olan Orhaneli ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için  TOKİ  yeni konut inşasına başladı. TOKİ Orhaneli projesi kapsamında dar gelirliler için 2+1 daireler 106 bin lirada, 3+1 daireler 150 bin liradan satışa sunulacak. 

İlk etapta 148 dairenin yapılacağı ilçede öncelik dar gelirli vatandaşlara verilecek. 2+1 ve 3+1 şeklinde yapılacak daireler 106 bin ve 150 bin lira fiyatla satışa sunulacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 3 etap şeklinde inşa edilecek olan konutların ilk etabı olan 148 dairenin temel çalışmalarını yerinde inceleyen Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, "Orhaneli’nde 2 yıldan beri yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde TOKİ’nin temel atma çalışmalarına başladık. 2 yıldan beri projesiyle, çalışmasında örnek bir proje oldu. Hem mimari özellikleriyle ve çok güzel bir alana kurduk. Manzarasıyla oksijenin, havadaki oksijenin insanların üzerinde psikolojik katkısına kadar düşündük ki yeşil bir çevre içerisinde bu işi yapmak için karar verdik. Yerimiz çok güzel, zaten Orhanelimiz zaten dünyanın en güzel yeri. Buraya 19 blokta 148 daire yapılacak. Artı 3 tane de kapıcı evi yapılacak. Vatandaşımıza hayırlı olsun. Çalışmalarımız devam edecek. Orhaneli’yi geliştirmeye ve büyümeye devam ediyoruz. Aynı Türkiye’nin büyüdüğü gibi, biz de Orhanelimizi büyütüyoruz, geliştiriyoruz" diye konuştu. 


Geri Dön