28 / 03 / 2024

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi'de Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.



Bursa Orhangazi'de geçen yıl yapılması planlanan ancak o dönemdeki döviz artışı ve inşaat maliyetlerinin yükselmesi sonrasında ertelemeye alınan Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap  TOKİ  konut ihalesi 26 Haziran'dayapılıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Orhangazi'de 2018 yılında Belediye tarafından tahsis edilen ve plan düzenlemeleri gerçekleşen Hamzalı yolu üzerindeki arsada yapılması planlanan TOKİ 4.Etap Konutları'nın inşaat ihalesi yapılıyor. Geçen yıl inşa edilecek istenen ve ön talepleri alınan konutlar o dönemde döviz kurunun yükselmesi ve inşaat maliyetlerinin artması nedeniyle ertelenmişti. Türkiye'de iptal edilip ertelenen 30 proje arasında yer alan Orhangazi konut projesi de 26 Haziran günü düzenlenecek.

292 KONUT İNŞA EDİLECEK

TOKİ'nin düzenleyeceği ihale sonrası Orhangazi ilçesinde 292 adet konut inşaatının yüklenici firması belirlenecek. Projeye göre 292 konut ile birlikte 2 adet dükkan ve 1 cami inşaatları ile alt yapı ihalesi yapılacak. Diğer yandan 292 konut için başvurular ise daha önce başvuruda bulunup bankaya ön ödeme yapanların önceliği olacak.
 


Geri Dön