29 / 03 / 2024

TOKİ resmen açıkladı! Ev alacaklara sıfır faizli konut kredisi müjdesi!

TOKİ resmen açıkladı! Ev alacaklara sıfır faizli konut kredisi müjdesi!

TOKİ faizsiz konut kredisi kampanyasına ilişkin açıklamalar yaptı. Peki TOKİ tarafından sunulan faizsiz konut kredisinde koşullar neler, kimler faizsiz konut kredisi fırsatından faydalanabilir? İşte milyonların merakla beklediği o krediyle ilgili tüm ayrıntılar...



TOKİ tarafından sunulan kredinin vadesi ise borcun tamamen ödendiği zaman olarak belirlendi, aynı zamanda kredide faiz uygulaması bulunmuyor. Fakat, kredinin açılması sırasında bir kez olacak şekilde hak sahibinden kredinin yüzde 1'i oranında masraf ödemesi yapıyor.

Özellikle son zamanlarda fahiş şekilde artan ev fiyatlarına karşı vatandaşların avantajlı faizlerle konut satın almalarına imkan sunacak olan kredi kapsamında, düşük kar oranı ve uygun ödeme imkanları da bulunuyor.

TOKİ resmen açıkladı! Ev alacaklara sıfır faizli konut kredisi müjdesi!

Takvim'de yer alan habere göre; Toplu Konut Fonu tarafından Şehit Ailelerine, Terör Malulleri ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinde 1985'te ilk uygulama gerçekleştirildi. Uygulamaya, Polis Vazife ve Salahiyet Kanununa bir madde ilave edilerek, 1 Ocak 1971'den itibaren şehit olan polislerin ailelerine Toplu Konut Fonu'ndan 5 milyon Türk Lirası TL faizsiz kredi sunularak başlandı.

TOKİ'den büyük fırsat! 129 konut ve 145 iş yeri satışa sunuldu!

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinde flaş değişiklik! 1.611 lira...

Piyasalarda korkutan hareketlilik! Altın ve dolar için kritik gün!

Emekli olmak isteyenlere şok haber! Şartlar değişiyor!

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!


Geri Dön