28 / 03 / 2024

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslime hazır!

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslime hazır!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.



Şehitkamil Belediyesi ve  TOKİ  işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar tesliminin 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirileceğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, hak sahibi tüm vatandaşları törene davet etti.


SEYRANTEPE KONUTLARI’NIN ANAHTARLARI HAZIR

Gaziantep’te yaşanan konut sıkıntısını ortadan kaldırmak ve yeni yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yapımını tamamladığı bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimini törenle gerçekleştirecek. Seyrantepe Konutları’ndaki tamamlanmış daireler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’da düzenlenecek ‘anahtar teslim töreni’ ile hak sahiplerine teslim edilecek.


966 DAİRE İÇİN ‘ANAHTAR TESLİM TÖRENİ’ YAPILACAK

Düzenlenecek törene ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz Şehitkamil Belediyesi olarak kentsel dönüşüm için kullandığımız Seyrantepe Konutları’nı da şu anda nihayete erdirdik. Bu konutları vatandaşlarımız uzun süredir merakla bekliyordu. Bin 680 konutun ilk etabındaki 966 dairenin yarın itibariyle Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 14.00’da anahtar teslim törenini gerçekleştireceğiz. İnşallah, bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bizim esas amacımız; vatandaşımıza yaşanabilir mekanları uygun fiyata sunmak. İnşallah vatandaşlarımız, sorunsuz bir şekilde anahtarlarını alarak huzur içerisinde bu dairelerde oturacak” ifadelerini kullandı.


“ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Şehitkamil Belediyesi’nin konut sorununa ilişkin gerçekleştirilen çalışmalarına değinen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak göreve geldiğimiz andan itibaren başlattığımız toplu konut çalışmasında öncelikle 660 tane 1+1’i vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Burada alt gelir grubuna yönelik yalnızca 30 bin TL üzerinden vatandaşlarımızı ev sahibi yaptık. Ondan sonraki süreçte 2+1 uygulamasını başlattık. Yine Şirinevler’de 424 daireyi yalnızca 60 bin TL değer üzerinden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tabi bunların yanı sıra Gazikent’te yapmış olduğumuz 600 konuttan 223 tanesini kat karşılığı yaptığımız projede üst gelir grubuna yönelik olarak 150 metrekarelik 3+1’leri milletimizin hizmetine sunduk. Şu anda orada satışlarımız devam ediyor. Burada yapılan dairelerin yüzde 50’si satıldı. Diğer yüzde 50’si milletimizin hizmetindedir. Buradaki yaklaşımımız da fiyat olarak normal piyasa şartlarından aşağı, fakat teknik şartnamesi yüksek dairelerimizi vatandaşlarımıza sunmak. Diğer taraftan da Beykent’te de çalışmalarımızı başlattık ve devam ediyoruz. Umarım en kısa zamanda oranın planlama çalışmalarıyla birlikte TOKİ işbirliğiyle vatandaşımızın hizmetine sunmuş oluruz” şeklinde konuştu.


Hürriyet


Geri Dön