26 / 04 / 2024

TOKİ Şırnak projesinde 216 konutun kurası çekildi!

TOKİ Şırnak projesinde 216 konutun kurası çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ ortaklığında  Şırnak'ın İdil ilçesinde hayata geçirilen 716 konuttan 216'sı için kura çekimi yapıldı. 




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu evlerini kaybeden aileler için yaptırılan  716 konuttan 216'sı için kura çekimi gerçekleştirildi. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile  TOKİ  ortaklığında yükselen projenin ilk etabında yapımı tamamlanan 216 konut için Çok Programlı Lise Konferans Salonu'nda noter huzurunda kura çekimi yapıldı. 

 

Kaymakam Ersin Tepeli, kura çekiminde yaptığı konuşmada, konutların hayırlı olmasını dileyerek, "Yapılan konutlar konum itibarıyla son derece uygun ve ilçenin kültürüne uygun şekilde imar edildi. Her şey planlanmış. Sizler için camisinden ticaret merkezine kadar daha rahat ve huzurla yaşamanız için tasarlandı. İçinde oyun parkları, sosyal donatılarla ailenizle, çocuklarınızla rahat edeceğiniz yapıları Çevre Şehircilik Bakanlığımız ve TOKİ kazandırıyor." dedi. 


Geri Dön