05 / 05 / 2024

TOKİ'den 1.000 TL'den az taksitle konut fırsatı! Ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi geldi! Başvurular başlıyor!

TOKİ'den 1.000 TL'den az taksitle konut fırsatı! Ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi geldi! Başvurular başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesi için başvuru dönemini başlatıyor. TOKİ Sivas Yıldızeli'nden 1.000 TL'den az taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...



Ödenecek peşinat bedellerinin 33 bin 581 TL ile 97 bin 509 TL arasında değiştiği TOKİ Sivas Yıldızeli projesi için 180 ay ve 240 ay vade sağlanıyor. 

Başvuru heyecanının başladığı Sivas Yıldızeli TOKİ'de en düşük taksit bedeli 932,83 lira olarak belirtilirken, en yüksek taksit bedeli ise 2 bin 383 lira olarak açıklandı.

TOKİ den 1.000 TL den az taksitle konut fırsatı! Ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi geldi! Başvurular başlıyor!

Yıldızeli TOKİ'de Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası, noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecek. Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek.

Satışa çıkarılan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacak. Başvuru
şartlarını sağlayan hak sahipleri kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin belirleyeceği
bloklar/konutlar arasından gerçekleştirecek.


Geri Dön