25 / 04 / 2024

TOKİ'den 240 ay taksitle 81 ilde 150 bin konut için geri sayım başladı! Hem sıfır hem ucuz konut arayanlara büyük müjde!

TOKİ'den 240 ay taksitle 81 ilde 150 bin konut için geri sayım başladı! Hem sıfır hem ucuz konut arayanlara büyük müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TOKİ'ye 30 milyar liralık finansman verileceğini açıklamasından sonra yeni kampanya detayları da belli oldu. Peki TOKİ'nin yeni kampanyası ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...



Sabah gazetesinin aktardığına göre, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde TOKİ eliyle inşa edilecek olan konutlardan faydalanmak isteyenlerin hane halkı geliri net 10 bin liradan çok olmayacak. 

Söz konusu bu rakam mega kent İstanbul için 11 bin 500 TL şeklinde uygulanacak.

TOKİ den 240 ay taksitle 81 ilde 150 bin konut için geri sayım başladı! Hem sıfır hem ucuz konut arayanlara büyük müjde!

TOKİ 150 bin konut için başvuru şartları neler? İşte TOKİ 150 bin konut başvuru şartları...

-T.C. VATANDAŞI OLACAK

-Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılacak olan konutlara başvurabilmek için mevcutta T.C. vatandaşı olunması, projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 seneden az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olunması, projenin yer aldığı il nüfusuna kayıtlı olunması gerekiyor.

-Projeye başvuru yapacakların yine TOKİ'den konut satın almamış olması ve konut kredisi kullanmamış olması (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisi hariç) şart.

-Projelere başvuru yapacakların kendisine, eşine ya da velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması gerekli. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması (eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor) gerekli.

15 bin lira nakiti olana TOKİ'den büyük müjde! 39 ildeki 2+1 ve 3+1 sıfır konutlarda son dakika fırsatı!

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için tarih verildi! Haziran ve Temmuz'a dikkat

TOKİ'den o ile son dakika müjdesi! Ev almak isteyenler dikkat! 340 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

15 bin lira nakiti olana TOKİ'den büyük müjde! 39 ildeki 2+1 ve 3+1 sıfır konutlarda son dakika fırsatı!


Geri Dön