18 / 04 / 2024

TOKİ'den 60 bin 500 TL'ye ev, 7 bin 140 TL'ye işyeri!

TOKİ'den 60 bin 500 TL'ye ev, 7 bin 140 TL'ye işyeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Türkiye genelinde bulunan toplam 650 işyeri ve 40 konut satışa çıkarıldı



TOKİ, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Tokat, Sinop, Trabzon, Kütahya, Elazığ, Aksaray, Hatay, Tekirdağ, Kocaeli, Isparta, Bartın, Gaziantep, Bolu, Zonguldak, Denizli, Çankırı, Mersin, Sivas, Bayburt, Van, Bitlis, Şanlıurfa, Manisa, Muğla, Niğde, Mardin, Kars, Balıkesir, Kilis, Sakarya, Afyon, Bilecik, Rize, Konya, Kahramanmaraş, Bursa, Amasya, Yozgati Adana, Batman, Hatay, Şırnak, İzmir, Adıyaman, Edirne, Ağrı, Hakkari, Konya, Osmaniye, Kırıkkale, Giresun, Bayburt, Samsun, Ordu ve Malatya'da toplam 650 işyeri 40 konut satacak.

Söz konusu taşınmazlardan 40 konutun yüzölçümleri 85 ile 825 metrekare, muhammen bedelleri 60 bin 500 TL ile 1 milyon 22 bin TL, işyerlerinin metrekareleri 9 ile 2 bin 781 metrekare, muhammen bedelleri ise 7 bin 140 TL ile 5 milyon 880 TL arasında değişiyor.

TOKİ mülkiyetinde bulunan 650 adet dükkan ve 40 adet konut olmak üzere toplam 690 adet taşınmaz, 28 Mayıs 2009 Saat 15:00'da merkezi İstanbul Eskidji Yenibosna olmak üzere, naklen canlı bağlantı Toki Salonu Bilkent / ANKARA,  İzmir  Bölge Ortaklığı Alsancak / İZMİR ve Gaziantep Bölge Ortaklığı / GAZİANTEP adreslerinde açık teklif usulü ile gerçekleşecek.

Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Eskidji A.Ş. tarafından yerine getirilecek.
Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankalar tarafından yetkilendirilmiş şubeler aracılığı ile kabul edilecek. Bununla birlikte, teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine anılan Bankalar tarafından belirlenecek Temerküz Şubeler aracılığı ile yürütülecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde müzayedenin yapılacağı solon önlerinde kurulacak stantlarda ve Banka şubelerinde başvuru kabul edilecek.

Detaylı fiyat listesi için tıklayınız

Şartname için tıklayınız

www.eskidji.com

444 45 45

Mine ÜÇGÜN/Emlakkulisi.com


Geri Dön