27 / 04 / 2024

TOKİden Çukurambar'a dev proje!

 TOKİden Çukurambar'a dev proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Çukurambar'daki 57 bin 788 metrekare alanı, arsa satışı karşılığında gelir paylaşımı yöntemiyle 18 Eylülde ihaleye çıkaracak.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gazi Üniversitesinden idari ve eğitim binalarını yenilemesi karşılığında aldığı  Ankara  Çukurambardaki 57 bin 788 metrekare alanı, arsa satışı karşılığında gelir paylaşımı yöntemiyle 18 Eylülde ihaleye çıkaracak.


Proje, kampüs ve eğitim binalarının yapımı karşılığında Gazi Üniversitesince TOKİye devredilen 57 bin 788 metrekarelik iki parça halindeki arsada gerçekleştirilecek. İdare, arsa karşılığında üniversitenin binalarını yeniden inşa edecek.


TOKİ, konut ve ticaret alanı olarak planlanan, 29101 ada 18 parsel ve 29102 ada 5 parseldeki toplam 57 bin 788 metrekare alanı, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihaleye çıkaracak. İhalede ilk teklifler, TOKİnin Bilkent Plazada bulunan merkezinde, 18 Eylülde saat 15.00te alınacak.


Rezidans, özel hastane ve eğitim tesisleri yapılabilecek


TOKİnin, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle ihaleye çıkaracağı arsa üzerine rezidans, AVMnin yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri alınarak özel hastane ve özel eğitim tesisleri de inşa edilebilecek.


Ayrıca arsa üzerine ticari satış üniteleri, çok katlı mağaza, restoran, cafe, lokanta gibi işletmeler, özel spor tesisleri, yönetim binaları ve konut da yapılabilecek.


aksam.com.tr


Geri Dön