19 / 03 / 2024

TOKİ'den evi olmayana 2019 model fırsat!

TOKİ'den evi olmayana 2019 model fırsat!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde ‘açık satış’ yöntemiyle satışa çıkardığı projelerinde 348 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuyor.



Alt gelir grubuna yönelik projeler üretmeye devam eden TOKİ, kura çekilişi olmadan,  farklı gelir gruplarına Türkiye’nin pek çok kentinde yatırım yapma fırsatı sunuyor. Ankara’dan Denizli’ye, Sakarya’dan Samsun’a, Kütahya’dan Ordu’ya kadar ülkenin farklı bölgelerindeki projelerde TOKİ, ödeme planları ve farklı taksit imkanları oluşturuyor.

Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre TOKİ’nin 27 şehirde 4 bin 646 konutu açık satış türüyle satılıyor. TOKİ’nin alt gelir grubu için hayata geçirdiği ve kurayla sattığı konutlar dışında herkesin erişimi olan açık satış türündeki konutlar, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Bu konutlar içinde 66 bin liradan başlayan fiyatlardan, 300 bin liraya kadar çıkan geniş bir yelpazede seçenekler yer alıyor. 

Bu konutların pek çoğunda konut alıcılarının sadece T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranıyor. Bunun dışında; “kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları aranmıyor.

Fiyatlar çeşitleniyor

TOKİ açık satış türünde bulunan Ankara’daki projelerde konut fiyatları 190 bin bin liradan başlangıç gösteriyor. 150’ü aşkın sayıda konutun konutun açık satışta olduğu şehirde taksit tutarı da 1.200 liradan başlıyor.

Buradaki konutlarda sonbaşvuru tarihi mart ayı sonu ve Haziran ayı sonu olmak üzere değişiyor. Kütahya’da açık satış türüyle satışta olan 109 konut yer alıyor.

Şehirde 104 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak konutlarda en düşük taksit tutarı 348 lira olarak dikkat çekiyor. Bu kapsamda en düşük taksit tutarı olan il ise Osmaniye. Şehirdeki 32 konut içinde satış fiyatı 91 bin liradan başlıyor.

Samsun’da yer alan 164 konut için ise 109 bin liradan başlayan fiyatlar ve 535 liradan başlayan taksit oranları uygulanıyor.

TOKİ'den nasıl ev alınır?

1000 TL'den az taksitli  TOKİ  projeleri Ocak 2019!


Geri Dön