25 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul Esenler'e 255 konutluk yeni proje!

TOKİ'den İstanbul Esenler'e 255 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.



7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

TOKİ den İstanbul Esenler e 255 konutluk yeni proje!

9. İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (YüzElli) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) : 1,00
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
 
"15 Haziran 2020 tarih ve 31156 sayılı Resmi Gazete belirtildiği üzere; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı' nca ihale edilecek olan Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliğine göre (B) Üst yapı işleri grubundaki avan veya kesin projeli üst yapı ihalelerinde, Kamu İhale Genel Tebliği' nin 45.1.1.2.maddesi gereğince, aşırı düşük sınır değer hesabında kullanılan "N" katsayısı "1,00" olarak belirlenmiştir."


 

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

TOKİ'den 3 bin 72 yeni konut geliyor!

Ek zam ve maaş zam farkları ile ilgili flaş açıklama!

Milyonlarca emekliye maaş zammı müjdesi!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!

Altın fiyatları tırmanışa geçti!

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Enflasyona karşı konuta talep artıyor!


Geri Dön