27 / 04 / 2024

TOKİ'den Konyalılara son dakika müjdesi! Ucuz konut için başvurular az önce başladı! 

TOKİ'den Konyalılara son dakika müjdesi! Ucuz konut için başvurular az önce başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Cihanbeyli projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Proje için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 130 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Konya Cihanbeyli projesi detayları...



TOKİ Konya Cihanbeyli projesinden 180 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan daireler için ödenecek en düşük taksit bedeli 2 bin 130 TL olarak belirlenirken, en yüksek konut bedeli ise 2 bin 976 TL olarak belirlendi.

TOKİ den Konyalılara son dakika müjdesi! Ucuz konut için başvurular az önce başladı! 

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Cihanbeyli 2022 projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin brüt alanı 85.98 metrekare olarak, net alanı ise 68.51 metrekare olarak belirlenirken; 3 oda 1 salon dairelerin brüt alanı 102 metrekare, net alanı 91.94 metrekare olarak belirlendi.

TOKİ Konya Cihanbeyli projesi kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, 07 Temmuz 2022 tarihinde başvuruda bulunanlar ve noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” çekim işlemleri kategori önceliğine göre yapılacak. 

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ'den o ile 2 bin 249 yeni konut müjdesi! Temmuz'da düğmeye basılıyor!


Geri Dön