25 / 04 / 2024

TOKİ'den yüzde 80 indirimli gayrimenkuller

TOKİ'den yüzde 80 indirimli gayrimenkuller

Eskidji, 20 Ocak'ta TOKİ'ye ait 529 dükkân ve 4 villayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin bir kısmı yüzde 80 indirimli



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, tamamı konut projelerinde bulunan 529 adet dükkân ve 4 adet villayı satışa çıkardı  Taşınmazlar faizsiz, memur maaşına endeksli olarak satışa sunulacak. Ödenmesi gereken peşinat sadece yüzde 15 ile sınırlı tutulurken, vade ise 120 ay olarak belirlendi. Taşınmazların önemli bir kısmında ise yüzde 80'lik indirim var.Dükkanlardaki minimum peşinat miktarı ise 600 TL'den başlıyor. Satışlar 20 Ocak 2010 tarihinde, saat 14.00'te açık artırma ile Eskidji'de yapılacak.

Villalar Bahçeşehir'de
İstanbul'da satışa çıkarılacak olan villaların 3'ü Bahçeşehir'de, 1'i Hoşdere'de yer alıyor. Bahçeşehir'deki villaların yer aldığı proje ise Uphill Court. 8+3 olarak projelendirilen her iki villa da 894 metrekarelik büyüklüğe sahip.
Villalar için belirlenen bedel ise 1 milyon 73 bin 700 TL. Yine Bahçeşehir'de Avrupa Konakları'nda yer alan 478 metrekarelik 5+2  villanın bedeli ise 1 milyon 196 bin TL olarak belirlendi. Eskidji'nin 20 Ocak'ta ihaleye çıkaracağı son villa ise Büyükçekmece Hoşdere'de. Eskidji, 364 metrekarelik tripleks villayı 550 bin TL'den satışa çıkarıyor.

4 bin TL'ye dükkân
Eskidji tarafından satışa çıkarılan dükkânlar ise Anadolu'nun çeşitli illerinde bulunuyor. Dükkânların alanları ise 19 metrekare ile 2 bin 81 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar ise 4 bin TL'den başlıyor. Dükkânların satışa çıkarıldığı iller ise şöyle:
Adana Kargakekeç, Afyon Sandıklı, Çanakkale Kepez, Erzincan Geçit, Isparta Aliköy, Sütçüler, Kayseri Erciyes Üniversitesi, Kırşehir Akpınar, Konya Akören, Kütahya Simav, Malatya Arapgir, Niğde Altunhisar,  Adana  Atakent, Sofulu, Şambayadı, Yüreğir Aksantaş, Adıyaman Besni, Esentepe,  Ankara  Ayaş, Eryaman, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar, Balıkesir Ayşebacı 1. Bölge, Ayşebacı 2. bölge, Bilecik İstasyon, Bolu Kürkçüler, Burdur Bucak, Elazığ Palu, Sürsürü, Düzce Nalbantoğlu, Eskişehir Odunpazarı 4. bölge, Karaman Merkez, Gümüşhane Bağlarbaşı, Kelkit, Hatay Kırıkhan, Konya Selçuklu, Kütahya İnköy, Mersin Erdemli, Nevşehir Hacıbektaş, Ordu Fatsa, Samsun Kamalı, Tokat Dedeli, Uşak Merkez, Yozgat Boğazlıyan, Merkez, Afyon Bayat, Çay, Ankara Kalecik, Protokolyolu, Aydın Karacasu, Balıkesir Bandırma, Bartın Merkez, Bayburt Merkez, Bilecik Osmaneli, Bursa İnegöl, Kastel, Yenişehir, Erzincan Çayırlı, Eskişehir Odunpazarı 1. etap, Odunpazarı 3. etap, Isparta Atabey, Hakkari Gupsi, Iğdır Merkez, İstanbul Bahçeşehir Manolya Evleri, Pendik,  İzmir  Torbalı, Karabük Cevizlidere, Karaman Kırbağı, Mersin Toroslar, Niğde Bor, Rize Hemşin, Şanlıurfa Birecik, Uşak Karaağaç, Yozgat Sarıkaya, Yerköy ve Zonguldak Devrek'te bulunuyor.

HANGİ İLLERDEKİ
GAYRİMENKULLER
YÜZDE 80 İNDİRİMLİ
-  Ankara Şereflikoçhisar
-  Bilecik Pazaryeri
-  Kars Merkez
-  Gümüşhane Kelkit
-  Yozgat Boğazlıyan
-  Diyarbakır Bismil
-  Tokat Merkez
-  Ankara Polatlı
-  Burdur Bucak
-  Adıyaman Merkez
-  Nevşehir Hacıbektaş
-  Kırşehir Keman
-  Gümüşhane Merkez
-  Adıyaman Besni
-  Mersin Erdemli



Nagihan Arat/Milliyet


Geri Dön