25 / 04 / 2024

TOKİ'nin 55 gayrimenkulünden 12'si satıldı!

TOKİ'nin 55 gayrimenkulünden 12'si satıldı!

TOKİ dün 17 ilde 55 arsanın satışını gerçekleştirmek için Eskidji ile müzayede yaptı. Müzayede sonucunda 12 gayrimenkulün satışı gerçekleşti. Bunlardan İstanbul'daki arsalar tarım ve ticaret alanı...



Eskidji'nin dün düzenlediği  TOKİ  arsa müzayedesinde 12 gayrimenkulün satışı gerçekleşti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın arsaları; Mersin Erdemli,  Ankara  Keçiören-Mamak-Sincan-Polatlı, Kars Merkez, Şanlıurfa Sivrek-Maşukta,  İzmir  Bornova, Çorum Akkent, Edirne Havsa, Erzurum Aşkale,  Amasya Merzifon, Ağrı Merkez, Kütahya Yıldırım Beyazıt, Elazığ Sürsürü, Van Edremit-Çubuk, Konya Seydişehir, Afyonkarahisar Çay, Kocaeli Derince, İstanbul Silivri Alipaşa-Bahçeşehir ve Başakşehir'de yer alıyordu. 


Arsaların fiyatları 21 bin 68 TL ile 40 milyon 883 bin 410 TL arasında değişiyordu. Kocaeli Stadyumu ve Bahçeşehir'deki okulun satışı gerçekleşmezken Başakşehir'de yer alan ticaret alanı ve Silivri'deki tarım alanının satışı gerçekleşti. Gayrimenkullerden biri Başakşehir 1. Etap – Halkalı istikametinde devam eden Hürriyet Bulvarı üzerinde sağ taraftaki Kent Neriva Projesi’nin yanında ve diğeri Alipaşa'da yer alıyor. 


Satışı gerçekleşen iller ve gayrimenkuller:

İstanbul Başakşehir'de ticaret alanı

İstanbul Silivri Alipaşa'da tarım alanı

Konya Seydişehir'de konut alanı

Afyonkarahisar'da konut+ticari tercihli konut alanı

Elazığ Sürsürü'de konut alanı (3 adet)

Van Edremit'te ticaret alanı

Ankara Çubuk'ta konut alanı

Edirne Havsa'da plansız alan

Şanlıurfa Siverek'te konut arsası (2 adet)


Kübra GENÇ/Emlakkulisi


Geri Dön