19 / 04 / 2024

TOKİ'ye İtalya'dan ödül

TOKİ'ye İtalya'dan ödül

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, İtalya'nın Milano kentinde yapılan EIRE Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın düzenleme heyetince, sosyal konut üretimine yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü



TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, fuara katılmak üzere İtalya'ya giden Bayraktar, ödülü, fuarın organizasyon heyeti başkanı Antonio Intiglietta'nın elinden aldı. Erdoğan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin inşaat sektöründe ve sosyal konut alanında geldiği seviye hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Türkiye'nin inşaat yatırımları için son derece cazip bir ülke olduğunu dile getirdi. EIRE 2009'un gündeminde ise gayrimenkul finansmanı, kent planlaması, yeşil kentler ve binalarla yeni mimari projeler yer aldı. Özellikle Akdeniz'e kıyısı olan ülkelerden resmi kurumların ve firmaların katıldığı fuara; Türkiye'den TOKİ'nin yanı sıra Emlak GYO, Varyap ve Sur Yapı iştirak etti.

TOKİ, geçen yıl da ödül almıştı

EIRE tarafından geçen yıl düzenlenen fuarda da TOKİ'ye "Avrupa'nın en büyük gayrimenkul geliştirme ödülü" verilmişti. Milano'da her yıl düzenlenen EIRE'nın temel hedefi; kentsel çevrenin yenilenmesi ve gelişimi için yerli ve uluslararası yatırımcıları Akdeniz gayrimenkul arenasında bir araya getirmek. (AA)

 

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ'ye İtalya'dan sosyal konut ödülü 
TOKİ, İtalya'da EIRE Fuar'ında sosyal konut üretimine yaptığı katkıdan dolayı ödül aldı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, İtalya'nın Milano kentinde yapılan EIRE Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın düzenleme heyetince, sosyal konut üretimine yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre Bayraktar, ödülü, fuarın organizasyon heyeti başkanı Antonio Intiglietta'nın elinden aldı. Bayraktar, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin inşaat sektöründe ve sosyal konut alanında geldiği seviye hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Türkiye'nin inşaat yatırımları için son derece cazip bir ülke olduğunu dile getirdi. EIRE 2009'un gündeminde ise gayrimenkul finansmanı, kent planlaması, yeşil kentler ve binalarla yeni mimari projeler yer aldı. Özellikle Akdeniz'e kıyısı olan ülkelerden resmi kurumların ve firmaların katıldığı fuara, Türkiye'den TOKİ, Emlak GYO, Varyap ve Sur Yapı iştirak etti.

GEÇEN YIL DA ALMIŞTI
EIRE tarafından geçen yıl düzenlenen fuarda da TOKİ'ye `Avrupa'nın en büyük gayrimenkul geliştirme ödülü' verilmişti. Milano'da her yıl düzenlenen EIRE'nın temel hedefi uluslararası yatırımcıları Akdeniz gayrimenkul arenasında bir araya getirmek.
Star

TOKİ'ye İtalya'dan ödül 
 
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen EIRE Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Komitesi'nce, sosyal konut üretimine yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. İdare, geçen yıl da 'Avrupa'nın en büyük gayrimenkul geliştirme ödülü'nü almıştı.  TOKİ  Başkanı Erdoğan Bayraktar, ödülü organizasyon heyeti başkanı Antonio Intiglietta'dan aldı.  
Zaman

TOKİ'ye İtalya'dan sosyal konut ödülü
  Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, İtalya'nın Milano kentinde yapılan EIRE Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın düzenleme heyetince, sosyal konut üretimine yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. Fuara katılmak üzere İtalya'ya giden Bayraktar, ödülü, fuarın organizasyon heyeti başkanı Antonio Intiglietta'nın elinden aldı. Türkiye'nin inşaat sektöründe ve sosyal konut alanında geldiği seviye hakkında bilgi veren Bayraktar, Türkiye'nin inşaat yatırımları için son derece cazip bir ülke olduğunu dile getirdi. EIRE 2009'un gündeminde ise gayrimenkul finansmanı, kent planlaması, yeşil kentler ve binalarla yeni mimari projeler yer aldı.

Akşam

TOKİ'ye ikinci kez sosyal konut ödülü

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), sosyal konut üretimine katkılarından dolayı ikinci kez ödül aldı. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Milano'da gerçekleşen EIRE 2009 Uluslararası Garimenkul Fuarı'na katılarak ödülünü aldı.

Bayraktar yaptığı konuşmada, Türkiye'nin inşaat sektöründe ve sosyal konut alanında ilerleme gösterdiğini, inşaat yatırımları için cazip bir ülke haline geldiğini belirtti. TOKİ; fuarın düzenleme heyeti tarafından geçen yıl da `Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ödülü'ne layık görülmüştü.

Posta


Geri Dön