19 / 04 / 2024

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....



Eski amerikan futbolunun gözde oyuncusu Tom Brady sosyal medyasından yaptığı açıklamada 22 yıl boyunca tecrübe sahibi olduğu kariyerine son noktayı koyduğunu açıkladı. Kariyerinin en önemli kısmında büyül rolü bulunan eşi Brezilyalı manken Gisele Bündchen'e teşekkürlerini iletti. Tom Brady, antrenörlerine, takım arkadaşlarına ve taraftarlarına veda ederken  konuşmasının büyük bir kısmını Gisele Bündchen'e ayırarak hayatındaki tüm başarılarının asıl sahibinin eşi ve ailesi olduğundan bahsetti..

Milliyet'te yer alan habere göre; Tom Brody açıklamalarını detaylandırarak en büyük destekçisinin ailesi olduğunu ve her zaman ailesinin arkasında durduğundan bahsetti; "Aslında en büyük başarım ailem. Her zaman kariyerime odaklandıysam bunda ailemiz için her fedakârlığı yapan, sevgi dolu, insanı destekleyen eşimin büyük payı var. Onun özverisi profesyonel olarak zirvelere ulaşmamı sağladı. Bunun değerini kelimelerle anlatmak gerçekten zor" ifadelerini kullandı.

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Brezilyalı manken Gisele Bündchen, "Kariyeri boyunca eşim Tom ile gurur duydum. Tom yıllar boyunca fiziksel ve duygusal olarak birçok zorluğun üstesinden geldi. Eşim tanıdığım en özverili, meselelere en fazla odaklanan, en disiplinli insan" eşi hakkında yaptığı bu açıklamayı sosyal medyaya yazarak paylaşımda bulundu ve yazısına şöyle devam etti; "Tom senin başaramayacağın hiçbir şey yok. Her zaman yanındayım ve geleceğin getireceği şeyler için senin kadar heyecanlıyım" ifadelerini kullandı..

'Gurur duyuyorum'

Gisele Bündchen, "Tom senin başaramayacağın hiçbir şey yok. Her zaman yanındayım ve geleceğin getireceği şeyler için senin kadar heyecanlıyım" diyerek Brady hakkındaki düşüncelerini anlattı. Ayrıca Tom Brady 7 kere Super Bow'da zafer kazandı ve 5 kere de Super Bowl'da en değerli oyuncu olarak seçildi.  


Emeklilik adası

Brady ailesiyle birlikte, 17 milyon doları gözden çıkararak Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinin Indian Creek adasından arsa aldı. Arsa üzerinde durmakta olan eski konutun yıkılmasıyla birlikte, bu evin yerine şu an piyasada yer alan çevreye duyarlı malikane yaptırdı ve yaptırdığı bu malikaneye taşınacağı ortaya çıktı.

Jeff Franklin 85 milyon dolarlık malikanesini satışa çıkardı!

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!


Geri Dön