24 / 04 / 2024

Toroslar Belediyesi'nin konut projesinde temel atıldı!

Toroslar Belediyesi'nin konut projesinde temel atıldı!

Toroslar Belediyesi’nin Korukent Mahallesi’nde Şehir Hastanesi karşısında hayata geçireceği 40 dükkan ve 384 dairenin içerisinde yer aldığı ‘Konut ve Dükkan Projesi’nin temeli atıldı.



23 bin metrekare alanda inşa edilecek olan projenin temel atma töreninde açıklamalar yapan Belediye Başkanı Hamit Tuna, sosyal donatı alanlarıyla modern yerleşim yerlerinin bir emsali olacak projenin tamamlandıktan sonra belediyeye gelir getireceği gibi bölgeye de önemli katma değer sağlayacağını dile getirdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 40 adet dükkan ve üzerinde yer alacak 160 adet 58 metrekarelik 1+1, 104 adet 115 metrekarelik 2+1 ile 120 adet 130 metrekarelik 3+1 dairelerin yer alacağı projenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Tuna, ilk etapta 40 dükkan ve 1+1 dairelerin inşaatını bitireceklerini ve ardından 2+1 ile 3+1 daireleri tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı. 

Konut ve Dükkan Projesi’ni de bu bölgemizde yaparak güzel bir projeyi daha ortaya koyacaklarını dile getiren Başkan Tuna, "Bunun karşılığında belediyemize de gelir elde edeceğiz. Birçok işyerini hastane etrafında donatacağız. 23 bin metrekare alan üzerine yaptığımız projemizin temelini atarak ilk adımını da atmış olacağız. Her türlü sosyal donatının ve iki havuzun da yer alacağı site tarzı yapılaşma ile tamamlayacağımız bu projemiz, bölgemizin yapılaşmasında da önemli bir çıta olacak diye düşünüyorum. 2018 yılı için ortaya koyduğumuz hedeflerimiz çok yüksek. Burası da o yükseltiyi sağlayan projelerimizden birisi olacak. Dükkan ve daireler bittiğinde belediyemize ciddi anlamda gelir sağlayacak. Müteahhit firmamız, dükkanların ve üstünde var olan 1+1 dairlerin kaba inşaatını 3 ay içerisinde bitirmeyi planlıyor ve biz de bu konuda destek veriyoruz. Satışlarımızı da açık arttırmayla yapacağız. Toroslar Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bütün satışlarımızı şeffaf belediyecilik anlayışıyla canlı yayında internet üzerinden gerçekleştirdik. Bu projemizin satışlarını da aynı şekilde yapacağız” dedi.

 


Geri Dön