19 / 04 / 2024

Torunlar AVM ağustos ayında açılacak!

Torunlar AVM ağustos ayında açılacak!

Torunlar AVM Yatırım ve Yönetim tarafından yaptırılan 200 milyon dolarlık alışveriş merkezinin ağustos ayında ziyaretçilere açılması bekleniyor



Torunlar Şirketler Grubu bünyesindeki Torunlar AVM Yatırım ve Yönetim tarafından yaptırılan 200 milyon dolarlık Haramidere'deki alışveriş merkezinin (AVM) ağustos ayında ziyaretçilere açılması bekleniyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 96 bin metre kare kiralanabilir alanı ile Türkiye'nin "en büyük alışveriş merkezlerinden" biri olduğu belirterek, AVM hakkında şu bilgiler verdi: "Haramidere'de E-5 ve TEM otoyollarının kavşak noktasında bulunan, ilk halkada yaklaşık 3,5 milyon, ikinci halkada ise 7 milyon kişiye hitap edebilecek."
Hürriyet

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Torunlar'dan snowpark'lı AVM

İstanbul Haramidere'de ağustosta hizmete açılması planlanan AVM'de dört mevsim kış sporları ve eğlence imkanı sunan Türkiye'nin ilk snowpark'ı yer alacak. 

365 gün 24 saat kar yağacak olan snowpark'ta üç rapmalı snowboard parkuru, adrenalin yükseltici burgular, tüp kızak parkuru bulunacak.. Torunlar Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun "Haramidere projesiyle AVM ve perakendede yeni bir dönem başlayacak" dedi.
Star Gazetesi

Haramidere'nin kârlı AVM'si ağustosta açılıyor

Torunlar AVM Yatırım'ın 200 milyon dolarlık yatırımla Haramidere'de geliştirdiği AVM'nin ağustos ayında ziyaretçilere açılması bekleniyor. AVM'nin en belirgin özelliklerinden biri de dört mevsim kış sporlarının yapılabilecek olması.

Haramidere'de yapımı sürdürülen, 200 milyon dolarlık yatırım büyüklüğü olan ve 96 bin metrekare kiralanabilir alanı ile Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak gösterilen AVM, ağustos ayında ziyaretçilere açılacak.

Haramidere'de E-5 ve TEM otoyollarının kavşak noktasında bulunan, ilk halkada yaklaşık 3.5 milyon, ikinci halkada ise 7 milyon kişiye hitap edebilecek lokasyonda yer alan projede dört mevsim kış sporları ve eğlence imkanı sunan snowpark yer alacak.

`Artık değişim kaçınılmaz'
AVM içerisinde 365 gün 24 saat kar yağan snowpark, 4 bin 200 metrekarelik alan üzerinde yer alacak.
Haramidere'deki AVM'nin değişimin bir parçası olarak gösterenTorunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkana Aziz Torun, AVM'lerin boyut değiştirdiğinin altını çizdi. Torun, "Haramidere projesi, değişimin öncüsü olacak.Yaşanan rekabet ve değişen müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda AVM sektöründe değişim artık kaçınılmaz." diye konuştu.
Tebernüş Kireçci

Haramidere'ye 'snowpark'lı alışveriş merkezi yapılıyor 
 
İstanbul Haramidere'de ağustos ayında hizmete sunulması planlanan AVM'de dört mevsim kış sporları ve eğlence imkanı sunan Türkiye'nin ilk 'snowpark'ı yer alacak.

Torunlar Yatırım ve Yönetim, ağustos ayında hizmete açmayı planladığı Haramidere projesini perakende sektörüne tanıttı. Projenin tanıtım toplantısına 300'ün üzerinde sektör temsilcisi katıldı. Topantıda konuşan Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaşanan rekabet ve değişen müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda AVM sektöründe değişimin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Aziz Torun, şöyle dedi: "Son 10 yılda 200'ün üzerinde AVM hayatımıza girdi. Başarı kriterleri de değişti. Artık dar koridorlu, benzer markaların yer aldığı AVM dönemi sona eriyor. Alışveriş merkezlerinin lokasyonu, mimarisi ve konsepti ile farklılaşması ve markalaşması kaçınılmazdır. Torunlar AVM Yatırım ve Yönetim olarak Haramidere projesi ile AVM alanında değişimin başladığının haberini veriyoruz. Artık Haramidere bölgesinde insanlar alışveriş yapmak için Taksim'e ya da Maslak'a gitmeyecek."

İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Haramidere'de E-5 ve TEM otoyollarının kavşak noktasında bulununan proje perakende sektöründen de büyük ilgi görüyor. Haramidere AVM Projesi kayak merkezi ve açık teras katı ile dikkat çekiyor. AVM içerisinde dört mevsim kış sporları ve eğlence imkanı sunan Türiye'nin ilk snow park'ı yer alacak. AVM içerisinde 365 gün 24 saat kar yağan, kış sporları ile eğlenceyi bir araya getiren Türkiye'nin ilk snowpark'ı 4 bin 200 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor.
Buğra Kardan/Zaman


Geri Dön