26 / 04 / 2024

Torunlar GYO'nun acı günü! Osman Torun vefat etti!

Torunlar GYO'nun acı günü! Osman Torun vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası ve Torunlar'ın kurucusu Osman Torun vefat etti. Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek.



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası Osman Torun bugün vefat etti. 


Merhum Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek. 


Torunlar’ın kurucusu Osman Torun 1955 yılında İstanbul’a geldi. Atıl Han’daki çay ocağına ortak oldu. 1960 yılında bir bakkala ortak olan Torunlar, 1980’li yıllarda Unkapanı’nda toptancılık yapmaya başladı. Torunlar İnşaat 1986 yılında  faaliyete geçti. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Torunlar GYO ailesine başsağlığı dileriz. 



Aziz Torun kimdir?

Osman Torun kimdir?



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) Başkanı ve Torunlar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un babası Osman Torun dün vefat etti.

85 yaşındaki Osman Torun, bir süredir evde tedavi görüyordu. Merhumun cenazesi ikindi namazına müteakiben Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kaldırılarak Çengelköy mezarlığında toprağa verildi. Torunlar’ın kurucusu Osman Torun 1955 yılında İstanbul’a geldi. Atıl Han’daki çay ocağına ortak oldu. 1960 yılında bir bakkala ortak olan Torunlar, 1980’li yıllarda Unkapanı’nda toptancılık yapmaya başladı. Osman Torun 1986 yılında Torunlar Gıda ve Torunlar İnşaat’ı kurdu. 

Hürriyet



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Torunlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası Osman Torun bugün vefat etti.


GYODER Başkanı ve Torunlar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un(fotoğraftaki) babası Osman Torun vefat etti. Osman Torun, bir süredir evde tedavi görüyordu. Merhumun cenazesi ikindi namazına müteakiben Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kaldırılarak Çengelköy mezarlığında toprağa verilecek.


Sözcü


Geri Dön