26 / 04 / 2024

Trabzon'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Trabzon'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, EYOF Parkı'ndaki vatandaşlarla buluştu. 



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, EYOF Parkı'ndaki vatandaşlar ile birleşti. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, Olimpiyat Parkı gibi işletmelerle sosyal belediyeciliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini açıkladı. 

 

Milliyet Gazteesi'nde yer alan habere göre; Gümrükçüoğlu, Trabzon'a 2009'dan bugüne kadar çok sayıda sosyal alan kazandırdıklarını ve Trabzon'un  kentsel dönüşümlerle ismine layık hale getirildiğini söyledi. 

 

Gümrükçüoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Tamamladığımız ve sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının dışında Karadeniz'in ilk ve tek botanik parkını Trabzon'a kazandırıyoruz. Çamoba Mahallesi sınırları içinde 103 dönümlük alanda Trabzon Botanik’i inşa ediyoruz. Önümüzdeki bahar mevsiminde ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştireceğimiz Trabzon Botanik tamamlandığında Trabzon’un marka değerine çok önemli katkılar sağlayacaktır. Belediyemiz tarafından birinci etap tahkimat ve dolgu çalışmaları tamamlanan Gülcemal Projesine de devam etmekteyiz."


Gümrükçüoğlu ayrıca Trabzon'a her yıl 10'un üzerinde park kazandırdıklarını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmalarına da  TOKİ  ile ara vermeden devam ettiklerini sözlerine ekledi.


Geri Dön