19 / 04 / 2024

Trakya'nın en büyük yapı plazası Kartürk Yapı!

Trakya'nın en büyük yapı plazası Kartürk Yapı!

Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu...




Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu. Serra Seranit'in Trakya Ana bayii de olan KARTÜRK Yapı piyasadan nakit olarak temin edilen, demir, hırdavat ve çimentoya da 12 aya varan vadelerle müşterilerine ödeme kolaylığı sunuyor. 


KARTÜRK Yapı firması Müdürü Zafer İnce, 12 aya varan vade imkanlarıyla müşterilerine sağladıkları ödeme kolaylıklarından dolayı müteahhitler tarafından kendilerinin tercih edildiğini ve bu yüzden mevcut showroom ve depolarının kendilerine yetersiz geldiği için bu plazayı açtıklarını belirterek "Şu anda müşteri portföyümüz o kadar büyüdü ki, açtığımız kendi mülkümüz olan 300 m2'lik shovvroomlara ve 1000 (bin) m2'lik depolara sığamaz olduk. Bizde aldığımız kararla, İstanbul yolu üzerinde bulunan plazalar bölgesindeki eski KİA plazanın olduğu yeri tahsis ettik. 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı olan bu plazayı kısa bir sürede açarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Trakya'ya kazandırmış olduk." dedi. 


DAHA İYİ HİZMET ETME İMKANI BULDUK 


Zafer İnce firma ortaklarının uzun yıllar inşaat malzemesi satışı içinde faaliyet göstermiş iş adamlarından oluştuğunu belirterek "Bu alan da iki yıl gibi kısa bir sürede büyük yatırımlar gerçekleştirdik Yeni açtığımız plazada tüm ürünlerimizi rahatlıkla sergileyip, müşterilerimize daha iyi hizmet etme olanağını da bulmuş olduk. İstihdam konusuna gelince; plazamızda yaklaşık daimi personel ve günlük yevmiyeli işçilerle beraber yaklaşık 50 kişi çalışma imkanı buluyor. Türkiye'nin en büyük sıkıntılarından biri olan işsizlik konusuna yapacağımız katkıdan dolayı çok mutluyuz." dedi. 


İNŞAATLA İLGİLİ A'DAN Z'YE HERŞEY


İnşaatla ilgili ne varsa, A'dan Z'ye tüm malzeme satışını bir yıla varan vadelerle gerçekleştirdiklerini belirten Zafer İnce "Piyasadan nakit olarak temin edilen, demir, hırdavat ve çimentoya da 12 aya varan vadeler uygulayarak inşaat sektöründe en aranan firma haline geldik. İnşaat malzemesi konusunda her çeşit malzemeyi satıyoruz. 


Mesela bir müteahhit veya inşaat yapacak bir vatandaş firmamıza geldiğinde, demirden çimentoya, iç kapıdan çelik kapıya, her türlü PEN markası olan, kapıdan çerçeveye camından kapı koluna, yer laminantından her türlü seramiğe, granit kadar, tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. Ayrıca Seramik - Granit, Mozaik Ve Havuz Kaplamaları, Ege Vitrifiye, Armatür, Akrilik Küvet - Duş Teknesi - Kabin, banyo Mobilyaları, Banyo Aksesuarları, Ankastre Cihazları, Parke işi Grubu, Yapı Kimyasalları, Serra bizde bulabilirler" dedi. 


MÜŞTERİLERİMİZ MEMNUN


Zafer İnce, işlerinde çok ilginç ve güzel gelişmeler yaşadıklarını belirterek "müteahhitliğe karar vermiş ve bizimle geçen sene 10 daire yapmak için projesini getirerek inşaat malzemesini temin eden, birçok inşaat kalfası bu işe yeni başlamışlardı. Tüm inşaat malzemesini firmamızdan karşılayan bu arkadaşlar, şimdi o küçük projelerini tamamlayarak bugün 50 ila 100 daire yapmak için bizimle masaya oturuyorlar. Bize güzel projesi olan ve cebinde bir de çek karnesi bulunan müteahhitler gelerek çok uygun vadelerden yararlanarak bize kestikleri çeklerin vadesi gelmeden inşaatlarını bitirerek büyük paralar kazanarak büyüyorlar. Bu da hem bizi hem de müşterimizi çok memnun ediyor" dedi. 



Milliyet Ege Ek


Geri Dön