28 / 03 / 2024

Trendera Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti!

Trendera Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gerçekleştirildi.



ERA Türkiye, gayrimenkul sektörüne katkı sunma stratejisi doğrultusunda düzenlediği ‘TrendERA Zirvesi’nde değişen dünya konjonktüründe gayrimenkul sektörünü inceledi. Sektörün duayen isimlerinin yanı sıra gayrimenkul dünyasından birçok ismi bir araya getiren zirvede hem yeni trendler konuşuldu hem de katılımcılar network imkanı elde etti.


Dijitalleşme her şeyi tamamen değiştirdi

Zirve’de ‘Dijital Çağda Değişen Alıcı Algoritması’ başlıklı bir konuşma yapan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, dijital çağdaki satın alma metodolojisi değişikliği, dijital çağda Türkiye, dijital çağda dünyada emlakçılık, dijital çağda Türkiye'de emlakçılık, dijital çağda gayrimenkul danışmanının yapması gerekenler gibi konulara değindi. Öte yandan Türkiye’de değişen satın alma alışkanlıklarını da değerlendiren Atalay, gelişen ekonomik durum, yüksek vadeli kredi gibi opsiyonlarla birlikte satın alma gücünün arttığını ve gayrimenkul yatırımı için artık 25’li yaşların konuşulduğunu aktardı.


Trendera Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti!


Zirveye katılımın hayli yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Atalay, “Zirve, gerek katılımcı sayısı açısından gerekse konuşmacıların aktardıkları bilgiler açısından son derece doyurucu oldu diye düşünüyorum. Katılımcıların, kendi işlerini daha rasyonel bir zeminde oluşturacakları ve performanslarını yükseltecek adımları nasıl atacakları konusunda hedefine ulaştığını düşünüyorum. Hepimizin ortak paydası olan gayrimenkul sektörüne bakış açımızı değiştirecek, sektöre doğru pencereden bakmamızı sağlayacak bu ve benzeri etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum. ERA Gayrimenkul Türkiye olarak başlattığımız bu zirveyi gelecek yıl daha da güçlendirerek devam ettirme arzusundayız” dedi.


ERA Real Estate Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen’in ‘Dünyanın Gayrimenkul Devi ERA’  başlıklı konuşmasında ERA’nın global gücünü ve Türkiye ofisinin çalışma prensiplerini anlattığı zirvede, ERA Real Estate Türkiye Franchise Geliştirme Direktörü Birgül Dalgakıran profesyonel bir gayrimenkul danışmanı olmanın sırlarını, Kurumsal Gayrimenkul ofisi Brokerlarından Hasan Can gayrimenkul sektöründe fenomen olmadan önce geçtiği yolları ve ERA Real Estate Türkiye Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki de gayrimenkul danışmanlığında farklılaşmanın yollarını katılımcılarla paylaştı.

 

Ayrıca Zirve’nin konuşmacıları arasında yer alan AGK Hukuk Bürosu’ndan Avukat Ali Güvenç Kiraz, gayrimenkul sektörüne ilişkin sermaye araçlarına değindiği konuşmasında gayrimenkul sektörünün Türkiye’de ki tarihçesinden bahsederken, 2012 yılı sonrası çıkan yasaların sektöre nasıl etki ettiğinden bahsetti. Endeksa Gayrimenkul kurucu ortağı ve CEO’su Gökmen Öğüt ise gayrimenkulde değişen değerleme parametrelerinden bahsederken, Hürriyet Emlak’tan Çağrı Bozay dijital dünyada gayrimenkul pazarlama değişimlerini anlattı. Zirve’nin son konuşmacısı olan, Crispy Cream Türkiye Genel Müdürü Halit Uğur Kesemen’in yeni girişim fırsatlarının şifrelerini verdiği TrendEra katılımcıların yoğun ilgisi eşliğinde sona erdi.


Geri Dön