26 / 04 / 2024

Tri G Dubai’de görücüye çıkacak!

Tri G Dubai’de görücüye çıkacak!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık ofisi tarafından, 30 katlı ve tek bir kule olarak tasarlanan Tri G projesi, 2013 yılında MIPIM’de Architectural Review’ın Future Project Awards ödüllerinde birincilik almıştı...



Mar Yapı, Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana ile sermaye ortaklığıyla Tri G Rotana projesini hayata geçiriyor.


Ortaklıkta, Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak, projenin toplam yatırım tutarının 75 milyon dolar olması bekleniyor.


Suyabatmaz Demirel Mimarlık ofisi tarafından, 30 katlı ve tek bir kule olarak tasarlanan Tri G projesi, 2013 yılında MIPIM’de Architectural Review’ın Future Project Awards ödüllerinde birincilik almıştı.



Bağcılar’da 7 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek proje, sekiz katta 152 odalı bir Centro otel, 17 katta toplam 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alan ve otelle rezidanslara ayrı ayrı hizmet verecek sosyal tesislerden oluşuyor. 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanan Tri G Rotana’nın ilk lansmanı Dubai’de yapılacak.

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Ortaklığımız, hem Mar Yapı olarak bizim için hem de ülke ekonomisine katkısı bakımından değerli. Tri G projesinde Rotana’nın işleteceği rezidanslara Körfez bölgesinden yatırımcıların büyük ilgisi olacağına inanıyoruz” dedi.

Rotana’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al Nowais ise, “Türkiye, Rotana için kritik öneme sahip, büyüyen bir pazar. Mar Yapı ile birlikte bu ülkedeki varlığımızı kuvvetlendirmek adına Tri G Rotana’ya imza atmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön