19 / 04 / 2024

Triyanda Evleri projesi satış ofisi hizmete girdi!

Triyanda Evleri projesi satış ofisi hizmete girdi!

Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış İzmirli müteahhitleri de buluşturdu.



Egesel İnşaat'ın, Torbalı Ayrancılar'a nefes aldıracak. Triyanda Evleri projesinde, özel bir dizaynla hazırlanan satış ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Bornova Kaymakamı Kadri Canan,  İzmir  Ticaret Odası Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz'ın da katıldığı açılış, İzmirli müteahhitleri de buluşturdu. 


Kentsel dönüşüm yetmez 

Egesel İnşaat Yönetim Kuınlu Başkanı Hüseyin Şahin, Triyanda Evleri'nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacağını dile getirdi. Torbalı'ya böylesine bir değer kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirten Hüseyin Şahin, şu anda gündemde olan kentsel dönüşümün tek başına yeterli olamayacağını savundu. Gafur Alişer, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama kopseptiyle dikkat çeen Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı firması ile sektöre hızlı bir giriş yaptıklarını vurguladı. 


Yüzde 77'si yeşil alan

30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 adet konutun yer aldığı Triyanda Evleri projesi birçok özelliğiyle öne çıkıyor. Projede yeşil alanlara özel önem verilirken; Triyanda Evleri'nin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ev sahiplerine çok amaçlı spor sahası, açık hava sineması, market, kafe, 1000 metrekarelik kapalı fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi birçok olanak sunulacak. 



Triyanda Evleri iletişim;

telefon: 0 232 252 00 85

Web Adresi: www.triyandaevleri.com



Milliyet Ege 


Geri Dön